Casa a V-a în harta natală: Daniela Simulescu explică de ce este Casa plăcerii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Zodiacul este împărțit în 12 case sau segmente, guvernate de un semn diferit. Astăzi, aducem în atenție Casa a V-a, iar Daniela Simulescu explică ce este Casa plăcerii, casa distracției!

Asociem fiecare casă cu un set de trăsături, pornind de la sine și extinzându-se în exterior, spre societate și dincolo. Nu uita că, atunci când te-ai născut, toate planetele erau în case și semne specifice. Atunci când astrologul îți interpretează harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, a ccasei în care se află, dar și a semnului, astfel încât să mapeze obstacolele sau darurile pe care le vei primi în viață.

Atunci când o planetă vizitează o casă, ea luminează acea parte a diagramei tale și energizează trăsăturile acelei case. Astrologii pot să folosească o casă pentru a prezice partea vieții tale care intră în atenție și modul în care poți lua măsurile cele mai bune. Ca să afli mai multe despre o casă, citește și despre semnul care este asociat cu aceasta.

Primele șase case sunt cunoscute drept "case personale", iar ultimele șase sunt denumite "case impersonale".

CASA a V-a este Casa plăcerii

Vorbim despre o casă personală, una distractivă! Este o casă strâns legată de creativitate, plăcere, bucurie și copii. În plus, a cincea Casă este legată și de entuziasmul și de bucuria unui copil. Gândește-te și la creativitatea ta naturală, dar și la simțul libertății, acel gen pe care îl aveai în copilărie. Ei bine, acest lucru se va manifesta adesea în această zonă a diagramei.

A cincea Casă este condusă de Leu și guvernează auto-exprimarea, creativitatea, drama, atenția, culoarea, romantismul, jocul și distracția.

Mai jos, astrologul Daniela Simulescu ne spune propria perspectivă despre Casa a cincea/Casa plăcerii

"Trecem de la Casa a patra, în care ne-am găsit rădăcinile și de la care am obținut stabilitatea, la Casa a cincea, care ne va ajuta să creăm. Să dăm viața. Indiferent de ce ar însemna asta. Un copil. O operă de artă. O bucurie. O declarație de dragoste. Un joc.

Casa aceasta ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm, cum să cerem atenția. Și cel mai important: să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. De cele mai multe ori este denumită casa copilăriei. În primii ani de viață ar trebui să ni se arată ce înseamnă și cum putem obține aprecierea celorlalți. 

Atenție, că tot aici întâlnim și aventurile amoroase. Iubirile pătimașe, romantismul autentic și atracția fizică. Casanova cred că avea Casa a cincea foarte bine aspectată! De asemenea, ne vom referi și la calitățile pedagogice. Educatorii și învățătorii. 

Vorbim despre narcisism, plăcerea personală și pasiuni."

Citește și: Casa a IV-a în harta natală: Daniela Simulescu explică ce este Casa familiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel