Câștiguri pentru Berbec, Capricorn, Balanță. Probleme financiare pentru Vărsător și Leu

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop bani 2024. Unele zodii vor primi oportunități din partea astrelor. Iar altele vor trece prin momente cu miros de austeritate. 

La Astrosens.ro, laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Așa că preocuparea noastră principală va fi aceea de a vă ține la curent cu previziunile astrologice pe plan financiar. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ai șansa ca până în iunie să îți multiplici veniturile, să obții o creștere salarială sau un bonus. Tranzitul lui Jupiter în casa a a doua, a banilor, este menit să îți aducă încrederea necesară astfel încât să te vinzi mai bine, să negociezi precum un adult și să îți valorizezi talentele. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie îi va ajuta enorm pe cei care lucrează pe cont propriu sau pe cei care vor venituri suplimentare

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Punctul tău forte în perioada următoare este creativitatea. Vei fi interesat de investiții, așa că vei căuta cele mai bune idei. Familia va fi destul de generoasă cu tine. Iar tu știi că banii trebuie să circule. Așa că vei găsi cu siguranță metoda câștigătoare. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie îi va ajuta pe cei care lucrează în vânzări sau în domeniile artistice. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter tranzitează casa a opta, cea a resurselor primite de la alții. Va fi un an bun pentru cei care sunt în proces de partaj, într-o procedură de succesiune sau pentru cei care au afaceri. De asemenea, partenerul va fi generos cu acești nativi. Trebuie doar să ceară ajutor. Relațiile cu instituțiile financiare sunt avantaje. Dar și achitarea unor datorii. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, tranzitează casa a doua, a banilor. Vei primi multe lecții din acest punct de vedere. Lui Saturn îi plac economiile, cheltuielile făcute cu cap și câteodată zgârcenia. Cei care au fost mână largă vor trece prin tot felul de teste ca să își dea seama care este importanța banilor. S-ar putea să nu te mai ajungi cu banii, să mai renunți la cheltuieli și să îți faci o strategie serioasă financiară. Cei care vor economisi, vor fi avantajați.  

Leu/Ascendent în Leu

Saturn tranzitează casa a opta. Ești îndemnat să te bazezi mai mult pe tine. S-ar putea să nu te mai bucuri de atât de multe resurse din partea celor din jur. Totodată, în cazul în care vrei să faci un împrumut sau îți dorești să primești o finanțare, așteaptă-te ca lucrurile să dureze și să apară tot felul de chichițe. În plus, dacă ai nevoie de doi lei, încearcă să nu te împrumuți de 3 lei. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel