Cât de corectă este ASTROGRAMA celor născuţi prin cezariană? RĂSPUNSUL astrologilor!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Cât de corectă este ASTROGRAMA celor născuţi prin cezariană? RĂSPUNSUL astrologilor! (sursa foto: Pavel Danilyuk / Pexels)
Cât de corectă este ASTROGRAMA celor născuţi prin cezariană? RĂSPUNSUL astrologilor! (sursa foto: Pavel Danilyuk / Pexels)

Cât de corectă este astrograma celor născuţi prin cezariană? Este mai puţin autentică dacă naşterea nu a fost naturală? Află răspunsul de la astrologul Steven Forrest:

"Sunt foarte multe cazuri de oameni care au fost născuţi prin cezariană din motive medicale sau din alte considerente ale obstreticianului. Şi cum naşterea este indusă artificial, am primit adesea întrebarea evidentă: "Am cumva astrograma greşită?".

Întrebarea poate provoca îngrijorare. Consecinţele metafizice ale unei astrograme greşite pot da de gândit serios", spune Steven Forrest.

Cât de corectă este astrograma celor născuţi prin cezariană?

Cunoscutul astrolog a continuat prin a prezenta perspectivele care au dus la îndoieli privind hărţile natale ale celor care au fost născuţi natural versus cei care au fost născuţi prin cezariană.

"Trebuie să spun ceva, este un aspect personal, dar suspectez că şi voi simţiţi la fel. Intuitiv şi filosofic vorbind, nu este în regulă să interferezi cu ritmul natural al unui proces de naştere. Este, aparent, mult mai bine să laşi natura să îşi urmeze cursul şi să laşi copilul să apară pe lume la timpul său, chiar dacă se întâmplă să fie un moment inconvenient.

Dar, la un nivel foarte practic, este un mod de a interpreta această întrebare şi să răspunzi cu încredere.

Dacă cumva un suflet este forţat să se încarneze cu astrograma greşită, adică structura lor energetică astrologică nu este conectată cu natura sufletului şi scopul său în lume, dacă gândim aşa, putem spune că acea persoană va avea o viaţă distrusă, că vor fi mai "nebuni" decât restul. Aşa ar părea rezonabil să spunem dar am făcut numeroase lecturi de hărţi natale pentru oameni care s-au născut prin cezariană sau prin alte metode artificiale de inducere a naşterii şi nu sunt cu nimic diferiţi de ceilalţi.

Concluzia

Este o observaţie practică prin care am constatat că aceşti oameni nu s-au născut cu vreun dezavantaj psihologic sau spiritual. 

Concluzionez că Dumnezeu face totul, că Universul este în control, că odată ce suntem pe această lume, putem face propriile alegeri, putem face greşeli, dar nu cred că cineva, vreodată, s-a născut cu astrograma greşită", a concluzionat astrologul Steven Forrest.

Urmăreşte aici clipul video cu declaraţia lui Steven Forrest:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel