Ce aduce eclipsa din 19 noiembrie 2021 pentru zodii. Taurii și Scorpionii, evenimente memorabile

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Luna noiembrie reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată şi de o eclipsă.

În noiembrie, mai exact pe data de 19 noiembrie, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur, care are foarte multe implicaţii pe astrograma României. În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ceea ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Dar mai întâi... 5 noiembrie 2021. Venus intră în Capricorn

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

Ce urmează pe 19 noiembrie? Eclipsă Lună / Lună Plină în Taur

 

Eclipsa din data de 19 noiembrie se numără printre cele mai importante evenimente astrologice din 2021, mai ales că are un rol important și în astrograma României. La nivel individual, va zgudui câteva dintre atașamentele puternice. Cei cu marcaj fix, mai ales Taurii și Scorpionii, vor trece printr-o serie de evenimente memorabile.  

 

Previziuni pentru Leu și Fecioară

 

Grijă mare pentru o zodie în jurul datei de 19 noiembrie. „Aş vrea să cred că mulţi dintre voi veţi reuşi să vă schimbaţi domeniul de activitate, că renunţaţi la un job care că face mai mult rău decât bine, că reuşiţi să staţi mai mult acasă cu familia şi copiii şi că vă preocupaţi de stilul vostru de viaţă. Multe dintre obiceiurile voastre poate nu sunt potrivite, poate nu dormiţi cât trebuie, nu mâncaţi ce trebuie, voi ştiţi”, a spus Daniela Simulescu despre Leu și cei cu ascendent în această zodie.

Pentru zodia Fecioară, noiembrie e cu muncă, multe discuţii, contracte, negocieri, poate şi ruperi. Luna noiembrie este foarte bună pentru gândire. Aveţi în casa a treia şi Soarele, şi Marte în Scorpion, şi Mercur. Guvernatorul vostru va sta acolo până pe 24 noiembrie. Vă merge mintea uimitor. Găsiţi soluţii, negociaţi, vorbiţi, inspiraţi, motivaţi dar în acelaşi timp vă gândiţi: 'Eu ce fac cu viaţa mea? Încotro mă duc pe plan amoros?' Indiferent de vârsta pe care o aveţi, de statut, de educaţie, unde vă aflaţi, în ţară / în străinătate, veţi avea nevoie să vorbiţi cu cineva, să vă conectaţi la ceva şi profitaţi că acum terminaţi munca pe care o aveţi, astfel încât să vă pregătiţi şi de zona relaţională, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel