Ce aduce Jupiter pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. Unde va sta până pe 10 iunie 2025! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Planeta oportunităților și a expansiunii se duce în semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea ne va fi cel mai bun prieten, mai ales dacă nu o lăsăm să ruginească. Vom comunica, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, schimbarea perspectivei. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Ce îi așteaptă pe nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac?

La tine, Jupiter intră în casa a 12-a. Timp de un an, vei fi obligat să te ocupi de curățenia sufletească.

Ce știm despre ca a douăsprezecea în astrologie? Casa a 12-a este foarte intrigantă și explorează subtilitățile lumii, acele aspecte dificil de observat cu ochiul liber, dar resimțite profund prin intuiție. Aceasta este o reprezentare a retragerii, a izolării și a necesității de reflecție profundă și recuperare. Totodată, ar putea sugera preocupări legate de sănătate, cu un accent suplimentar pe sănătatea mentală.

Este un tranzit destul de spiritual. Vei găsi adevărata bogăție în solitudine, în retragere, în hibernare și în liniște. Perioada este nemaipomenită pentru cei care vor să devină mai religioși, mai credincioși sau mai spirituali.

Totodată, este un moment bun să îi ajuți și pe cei nevoiași. Orice sprijin pe care îl oferi în următorul an, ți se va întoarce când Jupiter va intra în semnul tău. Când apar situații în care cineva are nevoie de bani, timp sau alte resurse, tu vei oferi, deși nu ai foarte multe. Pe moment va părea că este o pierdere sau o criză, dar se va întoarce înzecit către tine.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac până în 2026

Trebuie să mai ai în vedere și sănătatea. Casa a 12-a are legătură cu problemele de sănătate mai serioase. Ar fi recomandat ca pe durata întregului an să îți faci acele investigații serioase.

Ce îți mai recomandă Daniela Simulescu? Să faci o călătorie într-un loc îndepărtat, dar nu pentru obiectivele turistice. Du-te pentru loc, natură și liniște.

Vei deveni mai retras și mai apropiat de trecerea timpului. Intri într-o fază de acceptare. Vei avea o intuiție nemaipomenită care te va feri, dar te va ajuta să îi îndrumi și pe cei din jurul tău.

 Cu Jupiter în casa a 12-a, stai departe de vicii, de oameni dubioși și de tot felul de încurcături. De exemplu, dacă îți dorești o relație, iar posibilul partener trece prin niște momente destul de încurcate, nu încerca să-l salvezi. Protejează-te cât mai mult.

În următorul an, ai nevoie să ierți, să fii mai înțelept și să îi accepți pe cei din jur.

Ce aduce Jupiter pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel