Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Apă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre intrarea lui Lilith în Leu, de pe 8 ianuarie, pentru semnele de apă. Iată dacă vor beneficia sau nu de acest aspect.

Lilith își încheie tranzitul în semnul Racului pe 8 ianuarie 2023, când intră in Leu, unde va rămâne până pe 3 octombrie. Ce aduce Lilith în Leu pentru zodiile de apă - Rac, Scorpion, Pești?

Lilith este cea care provoacă, îngrozește, sperie. Când oamenii aud vești despre ea, trec prin mii de senzații contradictorii. Pe de o parte, sunt atrași, dar pe de altă parte o resping.

De ce? Acum câteva mii de ani, trăsăturile lui Lilith erau de neconceput de către societate. Dar acum suntem în 2023, nu mai putem avea gândirea de peșteră.

Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Arhetipul Leului? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, validare, trofee, atenție. Timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Însă, narcisismul va fi în floare.

Lilith va intra într-un semn de foc. Ceea ce înseamnă că reușitele se vor baza pe exterior și nu pe interior. Pe energie conștientă și nu pe cea inconștientă. De aceea, semnele de apă vor strâmba din nas. Vor ieși din zona de confort. Le va fi mai greu să o asculte sau să se înțeleagă cu Lilith care nu dă doi bani pe emoții și stări. Vor încerca să facă un pas în spate și să fugă, dar nu vor scăpa de ajustări pe plan financiar, profesional sau în ceea ce privește sănătatea.

Rac/ Ascendent în Rac

Lilith va tranzita Casa a doua. A doua casă este Casa resurselor și este influențată de Taur, al doilea semn zodiacal, dar și de energia sa, îndreptată către posesie și valoare.

Astfel, Casa a 2-a vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să-i faci, despre cheltuieli și venituri, despre talente, potențial și valoare sau ce consideri că este valoros. 

Totuși, resursele personale nu sunt doar cantități de numerar în cutia ta de valori, ci și aspectele vieții care te fac să te simți împlinit și în siguranță. Vorbim despre stima de sine, încredere sau alte abilități.

Lui Lilith în Casa a doua îi plac banii, colaborările de tip troc, așa că te ajută să obții și alte venituri, să te mai gândești la ce să produci. Vrea independența financiară, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Se impune grijă la ideile mai păcătoase de a face bani, precum sumele obținute prin căi ilegale.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Lilith este la tine în tranzit în Casa a 10-a. Cuspida sau granița Casei a zecea mai este numită și Mijlocul Cerului. Mijlocul Cerului tău este locul astrologic care ne spune scopul tău ideal, cariera și destinul tău.

Casa a zecea, condusă de Capricorn, este cea care guvernează structurile, corporațiile, tradiția, imaginea publică, faima, onorurile, realizările, premiile, limitele, regulile, disciplina, autoritatea, tații și paternitatea. 

Tranzitul lui Lilith în Casa a 10-a este minunat pe plan profesional pentru Scorpioni. Prinzi totul din zbor până în octombrie. O să-ți testezi limitele, te detașezi, te deconectezi și poți să urci pe scara ierarhică. Poți să construiești proiecte noi, iar Lilith îți dă succes, ceea ce poate să provoace invidii din partea celorlalți.

Poți căpăta oportunități multiple pe plan profesional, dar nu fii laș. Asumă-ți că poți să excelezi și nu te subestima. Fii mai încrezător în propriile forțe.

Pești/ Ascendent în Pești

Lilith va fi in Casa a șasea. Despre ce vorbește? Managementul stresului. Munca fizică și mentală. Relațiile pe care le avem cu colegii. Raportarea la subordonați. Hărnicia. Treburile gospodărești. Sănătatea.

Adică atunci când exagerăm cu munca și uităm să avem grjă de noi, vor apărea unele semnale ale organismului, însă nu grave. De aceea, semnul în care începe Casa a șasea ne arată modul în care ne putem crea rutina cotidiană potrivită pentru noi. Tot acest sector al astrogramei natale vorbește despre vindecare. 

Nu o să-ți mai convină unde lucrezi, cu cine lucrezi și pentru cine lucrezi. Nu îți mai găsești sensul la locul de muncă. Cu Lilith în Casa a șasea, o să vrei mai multă libertate, flexibilitate. Nu mai vrei să faci pe plac nimănui. Va fi și Saturn în Casa întâi, care cere maturizare. Ai nevoie să-ți găsești condiții mai bune, mai flexibile, de independență. Vrei doar să fii lăsat să-ți faci treaba.

Totodată, Lilith are un potențial creator uimitor. Mulți dintre Pești vor putea să încerce alte domenii, alte joburi, dar care nu implică niciun fel de conexiuni emoționale cu cei din jur. Lilith vrea să fii independent.

Îndrăznește cu Lilith în Casa a șasea. Pentru că o să-ți testeze limitele, la fel o să facă și cu sănătatea. Mai ales în ceea ce privește stilul de viață, rutina zilnică. Ai grijă la alimentație, ca să nu te surprindă negativ rezultatele analizelor după luna octombrie.

Vezi și: Ce aduce Lilith în Leu pentru Zodiile de Aer?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel