Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Balanță până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Balanță!

 

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Ce aduce Lilith pentru Balanță și Ascendent în Balanță?

Lilith intră în semnul tău, alături de Nodul Sud. Până în martie, vei avea niște clipe de neuitat și amintiri destul de interesante. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, Lilith îți aduce nemulțumiri legate de aspectul fizic. Aceasta îi place să șocheze, iar semnul tău este unul elegant. Dar, dintr-o dată, nu vei mai vrea să te îmbraci după cum zice moda. Îți creezi propriile tendințe. Vrei să fii mai nonconformist, mai rebel și mai extremist. Îți dorești să atragi atenția cu orice preț.

Dar Lilith are tendința de a te face atât de nemulțumit de tine, încât îți vine câte o idee, de exemplu, o operație estetică. Să nu faci lucruri radicale, pentru că le vei regreta după aceea. Chiar dacă nu mai ai atât de multă încredere în propria persoană, Lilith îți aduce mult magnetism. Vei fi foarte senzual și atrăgător. Îți mai aduce și multe idei păcătoase.

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, atunci când Lilith intră în casa întâi, modifică toată harta. Până în martie, ți-ai putea da demisia de unde nu îți convine, ai putea ieși dintr-o relație care nu mai este pe placul tău, ai putea alege un loc de muncă total șocant pentru alții sau ai putea alege un partener la care alții nu s-ar fi gândit.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel