Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Capricorn până în martie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: freepik.com

Azi, Lilith intră în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii acestui semn de pământ.

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce aduce Lilith pentru Capricorn și Ascendent în Capricorn?

La tine, Lilith se duce în Casa a zecea. Daniela Simulescu ne spune că este unul dintre tranzitele sale preferate! Când Lilith trece prin această Casă a carierei, aduce niște reușite fabuloase. Lilith are o ambiție extraordinară! Să nu uităm că ea era egala lui Adam. Așa că acest tranzit vine cu o dorință mare de a reuși, de a ajunge pe culmi înalte, de a cuceri, de a avansa. Vrei să primești respect și să devii cât mai cunoscut. În următoarele nouă luni, trebuie să șochezi și să strălucești.

Este adevărat că poți deveni cunoscut și pentru niște decizii mai năstrușnice sau extremiste, dar așa este Lilith. Ai curaj să începi un nou job sau să îți iei altul, pe lângă cel actual. Dacă ai așteptat mult timp să începi un proiect nou, în aceste nouă luni va fi momentul optim. Lilith vrea să ieși în față, deci poate să fie un proiect total diferit decât cel al altora din jur. 

Lilith vrea să mai renunți la spiritul tău conservator și să reușești să te faci remarcat. Să nu uităm că ea aduce succes. Dar vine cu unele costuri. Pentru că Priapul este în Casa a patra, este posibil să îți neglijezi familia.

Ai în vedere și: Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel