Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Fecioară până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Fecioară!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Ce aduce Lilith pentru Fecioară și Ascendent în Fecioară?

Lilith a ieșit din semnul tău și se mută în casa a doua până în martie 2025. Lui Lilith îi place să șocheze, iar casa a doua se referă la bani. Ai putea dori să faci bani pe cont propriu.

Lilith îți oferă tot felul de idei nebunești despre cum să îți cheltuiești banii. Chiar dacă faci ravagii pe plan financiar, nici nu accepți ajutorul celorlalți pentru că Priapul va fi în casa a opta.

În momente de criză, vei avea idei fabuloase. Oamenii din jur ți-ar putea spune că ei nu ar fi făcut în viața lor ceea ce ai ales tu. Dar tu vei avea de câștigat.

Lilith te ajută să câștigi, dar o face în momentul în care nu faci aceleași achiziții pe care le fac ceilalți. În plus, va trebui să îți negociezi altfel salariul. Din punct de vedere financiar, te deconectezi de la comportamentul tău de până acum.

Nu vei mai vrea să dai banii pe ce dau ceilalți. În momentul în care ai de luat o decizie pe plan financiar, nu te mai lași influențat deloc.

Cu Lilith în casa a doua, ești un foarte bun vânzător. Până în martie, vei reuși să îi convingi pe cei din jur să dea banii pe ceea ce ai. Chiar dacă nu sunt cele mai bune produse, ai un dar de a prezenta lucrul respectiv.

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel