Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Gemeni până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Gemeni!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește de identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Ce aduce Lilith pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni?

Lilith trece în casa a cincea, ceea ce ție îți priește. Îți va aduce tot felul de idei păcătoase.

Chiar dacă Lilith nu are legătură cu emoțiile, aceasta poate fi asociată cu plăcerea. Așadar, te poți redescoperi. Ce înseamnă plăcerea și creativitatea pentru tine? Cu Lilith în casa a cincea, poți iubi și cuceri.

Lilith în casa a cincea vorbește despre satisfacerea propriilor plăceri. Trebuie să ai în vedere acest aspect, indiferent de vârstă și de momentul în care te afli acum.

Priapul va fi în casa a unsprezecea. Cumva, îți va fi teamă de ceilalți și vei fugi de ei. Daniela Simulescu îți recomandă să fii puțin mai egoist. Dacă ai copii, încearcă să-i crești să fie cât mai independenți, nu să fie atașați de tine.

Ține minte că Lilith în casa a cincea este un tranzit foarte senzual, provocator și pasional.

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel