Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Leu!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Ce aduce Lilith pentru Leu și Ascendent în Leu?

Lilith va fi în casa a treia. Aceasta provoacă, șochează, este rebelă și îndrăznește. Nu o să îți mai pese de virtuți, principii sau de dreptatea colectivă.

Cu Lilith în casa a treia, mintea îți creează tot felul de idei și conexiuni foarte ciudate. Ai chef să îi provoci și să îi manevrezi pe cei din jur. Le apeși pe cele mai sensibile butoane.

Totuși, acest tranzit te ajută enorm să furi meserie. Nici nu vei mai avea nevoie de școli. Te uiți în stânga și-n dreapta și ciugulești de la fiecare câte ceva. Nu mai vrei să faci lucrurile ca la carte.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Mintea ta nu îți mai dorește să urmeze norme sau să învețe cum o face toată lumea. După cum spune Daniela Simulescu, școala vieții este foarte importantă pentru tine până în martie 2025.

Dacă altă dată aveai un principiu de nu a trece peste celălalt, acum o vei face. Spui lucrurile, reproșezi și ești foarte independent în gândire și comunicare. Nimeni nu te poate supune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel