Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Pești până în martie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Lilith a intrat ieri în Balanță, unde va rămâne până la finalul lunii martie a anului viitor. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii acestui semn de apă.

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Ce aduce Lilith pentru Pești și Ascendent în Pești?

Lilith este în Casa a opta, cea care ține de partea intimă. Ei de obicei îi place acolo, doar că pe moment, aduce și blocaje. Cei care sunt într-o relație s-ar putea să aibă momente în care zona de intimitate va fi în tensiune. 

Totodată, Lilith în această casă te obligă să accepți și ajutorul altora. Priapul va fi în Casa a doua, așa că nu o să te mai poți baza doar pe tine din punct de vedere financiar. Sau îți vei da seama că ești nevoit să trăiești cu mai puțin. 

În schimb, trebuie să ai și foarte mare grijă cu cine te asociezi până în martie 2025 dacă vrei să faci o afacere sau să începi un proiect. S-ar putea să iei niște decizii care nu îți vor face prea mult bine, de aceea trebuie să fii atent cu cine te înconjori. Cu Lilith în Casa a opta, nu le mai oferi acces altora la resursele tale, iar acesta este un lucru bun.

Poți să citești și: Ce aduce Jupiter pentru Pești/Ascendent în Pești până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel