Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Scorpion până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Scorpion!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Ce aduce Lilith pentru Scorpion și Ascendent în Scorpion?

La tine, Lilith va fi în casa a douăsprezecea, iar Priapul în casa a șasea. Următoarele nouă luni aduc multe provocări în ceea ce privește relația cu trecutul. Pui foarte mult preț pe ceea ce s-a întâmplat în trecut, mai ales dacă nu mai ai conexiune cu anumiți oameni, de exemplu, foști parteneri, colegi, familie. Lilith are tendința de a face deranj. În timpul tranzitului acesta, subconștientul tău primește un burete abraziv. Nu știi ce se întâmplă în viața ta. Simți că este un haos și că nu ai control. Ți se pare că totul o ia razna și ești foarte confuz. Te contaminezi foarte ușor cu problemele celorlalți și trăiești prin ei. Ești dispus să ierți prea mult și să te sacrifici.

Lilith în casa a douăsprezecea te face să îți negi anumite probleme de sănătate. Câteodată mintea ne ajută să trecem mai ușor peste ele, dar nu ne ajută să ne vindecăm în totalitate. Până în martie, va trebui să ai grijă în ce negare stai. Vorbim și despre sănătatea mintală, nu doar despre cea fizică. Gândește-te că poate ai niște tipare care nu sunt cele mai potrivite, iar Lilith vine și ți le arată. Nu trebuie să fii obsedat de ele, însă nu le nega cu totul.

Să nu uităm că Priapul este în casa a șasea. La serviciu se întâmplă lucruri care nu îți convin, dar nu o să le poți adresa. Prin urmare, le vei lăsa așa.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Recomandarea Danielei Simulescu este să mergi la terapie dacă n-ai făcut-o până acum, să îți cauți un duhovnic și să stai liniștit cu emoțiile tale. Totodată, stai departe de relațiile disfuncționale. Când vorbim de casa a douăsprezecea, ne referim la relațiile toxice, cu oameni care nu sunt bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel