Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Taur până în martie 2025

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Taur!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Berbec până în martie 2025

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește de identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Ce aduce Lilith pentru Taur și Ascendent în Taur?

Lilith va fi în casa a șasea, iar Priap în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți cum să fii mai liber și independent la locul de muncă, dar nu într-un mod exagerat. Trebuie să îți găsești un stil de a munci în care să îi integrezi și pe ceilalți, însă nu foarte mult.

Până în martie 2025, Lilith îți poate aduce un nivel crescut de ipohondrie. Devii prăpăstios, fricos și te gândești la tot felul de idei. Găsești pe internet tot felul de videoclipuri care te vor face să crezi că ai o boală sau o afecțiune. Prin urmare, este necesar să ai puțină grijă. Nu asculta de toată lumea și nu îi crede pe toți. Mai degrabă, găsește un specialist foarte bun, o persoană cu experiență.

Totodată, ai nevoie să îți organizezi haosul. Nu fi nici foarte dezorganizat, dar nici foarte serios în ceea ce privește stilul de viață și rutina.

Altă recomandare a astrologului este să stai departe de relațiile forțate cu colegii. Nu le zâmbi doar pentru a da bine, căci tot tu vei fi frustrat.

Cu Lilith în casa a șasea, ai nevoie de independență pe plan profesional. Chiar ai putea decide să intri și în alte domenii la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel