Ce aduce Luna Nouă în Horoscop. Simulescu: Viaţa nu e o poveste Disney

astrosens Team | Dată: 04 noi, 20:02 | Categorie: Horoscop
Sursa: Pixabay
EXCLUSIV
Sursa: Pixabay

Daniela Simulescu, redactor şef AstroSens şi astrolog DC NEWS, a explicat ce presupune Luna Nouă în Scorpion, care începe pe 4 noiembrie. 

"Paleta de emoţii prin care vom trece zilele acestea este copleşitoare. Dacă nu avem un tipar de ataşament sănătos, dacă nu avem un interior vindecat, dacă nu avem nişte direcţii sufleteşti, ne va fi foarte greu. Vom fi ca oamenii care trebuie să rămână câteva zile singuri şi îşi dau seama că au multe frici, multe probleme şi cu câte se confruntă.

Asta face momentul ăsta. Îţi dai seama că ai tot avut probleme şi că trebuie să faci ceva cu ele: citeşti o carte, te uiţi la un film, te duci la terapie, vorbeşti cu nişte prieteni. Rămânem cu speranţa sau mergem spre încredere? Rămânem resemnaţi sau mergem înainte, să vedem ce se întâmplă cu viaţa noastră? Dacă vă puneţi intenţii, puneţi-vă intenţii să scăpaţi de dureri. Nu să le alungaţi, ci să le gestionaţi mai bine. Viaţa nu e o poveste! Naşterea e o traumă, iar pe măsură ce creşteţi apar probleme amoroase, la serviciu, etc. Dar ce putem face? Să rămâneţi în viaţa grea? Sau vreţi să fie mai bine? Asta spune Luna nouă în Scorpion!", a declarat Daniela Simulescu. 

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal

Berbec  

Odată cu Luna Nouă, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil.

Taur 

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni  

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat.

Rac 

Această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Leu 

Luna Nouă cade în a patra casă, ce ţine de viaţa de acasă, punând bazele pentru o mutare într-o casă nouă sau pentru a începe o eră cu totul nouă pentru viața ta interioară, intimă.

Fecioară 

Luna Nouă din a treia casă, casa comunicării, îți scoate energia socială la iveală, ajutându-te să te conectezi cu ceilalți și să vii cu idei care ar putea duce la o colaborare satisfăcătoare.

Balanță 

Deoarece Luna Nouă se află în cea de-a doua casă, cea a veniturilor, este un moment minunat pentru a crea o nouă direcție bună pentru a investi sau pentru a-ţi pune abilitățile pe masă pentru a-ţi crește fluxul de numerar.

Scorpion  

Datorită Lunii Noi care cade în zodia ta, acesta este punctul de plecare pentru a face o schimbare semnificativă în modul în care te arăți în lume. Obiectivele vor fi cu siguranță evidențiate acum.

Săgetător  

Cu Luna Nouă în cea de-a 12 casă, cea a spiritualității, acest moment se pretează cu adevărat la meditație, odihnă și reîncărcare, astfel încât să poţi obține mai multă claritate asupra modului în care doreşti să abordezi obiectivele de ansamblu - mai ales pe o bază de zi cu zi.

Capricorn 

Ai putea să te scufunzi într-un proiect major de grup. A simți că faci parte dintr-o echipă te face să te simți și mai încrezător în exprimarea ta de sine.

Vărsător  

Luna Nouă cade în a zecea casă, cea a carierei tale. Astfel, vei dori să faci o mișcare semnificativă pentru a-ți afirma obiectivele profesionale pe termen lung. Ar putea fi timpul să discuți despre aspirațiile tale cu un superior sau să vii cu o propunere câștigătoare.

Pești 

Această Lună Nouă din casa a noua, a aventurii, este o oportunitate de a-ți întinde aripile și de a ieși din zona ta de confort. Cu cât poți acumula mai multe cunoștințe și comunicare de care te poți bucura acum, cu atât vei fi mai inspirat.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play