Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Balanță și cei cu ascendent în Balanță?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie.

Vine cu pași repezi un eveniment cu potențial de a influența semnificativ lumea, în special din perspectivă financiară. Această conjuncție va avea loc într-o anumită casă astrologică pentru fiecare zodie.

Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic sau Zeul Zeilor, simbolizează expansiunea, transportul, învățarea, progresul și depășirea limitelor. Uranus, zeul cerului, reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Potrivit mitologiei, Jupiter este nepotul, iar Uranus este bunicul, ceea ce face această întâlnire între cele două planete una de o importanță deosebită, deoarece marchează o colaborare între două generații.

Semnul Taurului, în care se petrece această conjuncție, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii.

Această conjuncție aduce cu sine idei inovatoare, schimbări remarcabile și evenimente care provoacă ieșirea din zona de confort. Este o conjuncție rară, ultima dată întâlnită în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce a marcat o perioadă caracterizată de greve, probleme industriale și criză agricolă.

Anul acesta am văzut greve și proteste ale fermierilor, iar teme precum inteligența artificială și instabilitatea piețelor financiare iau amploare.

Saturn în Balanță în harta natală: abordare serioasă în ceea ce privește relațiile personale si importanța compromisului

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați, în timp ce pentru ceilalți, această conjuncție poate aduce necesitatea unui stil de viață diferit.

Previziuni pentru Balanță/ Ascendent în Balanță

Unde va avea loc la tine această mare conjuncție dintre Jupiter și Uranus? În Casa a opta. Să nu uităm că această casă are și o componentă financiară importantă. Putem să avem în vedere împrumuturile. Daca ai nevoie de unul rapid, să spunem, este în regulă, dar asigură-te că citești cu mare atenție condițiile. Nu te grăbi, mai ales dacă ai în vedere planuri serioase, precum achiziționarea unei case.

Ori, cine știe, poate că primești o moștenire neașteptată, care îți poate servi ca ajutor pentru a achita un anumit credit. Vrei să divorțezi? Nu se arată previziuni bune, mai ales pe planul de negociere.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Balanță?

Lada Duncheva afirmă că Balanțele pot avea o trezire spirituală cu ocazia Conjuncției dintre Jupiter și Uranus. În primul rând, Casa a opta discută despre trezire spirituală, așa că poți studia anumite ghiduri care să te ajute în acest sens. De asemenea, te poți înscrie la diferite cursuri care au legătură cu acest subiect. Dacă ești pasionat de astrologie, nu ar fi rău să începi să te informezi mai mult.

Casa a opta are componente financiare, așa că pot apărea niște moșteniri la orizont.

Veerle Debruyne este de părere că această conjuncție poate aduce și un soi de provocare pentru nativii din acest semn de aer. De ce? Pentru că unii oameni care nu sunt deschiși către schimbare pot avea de suferit. Dar pentru alții, este un aspect foarte bun, fiindcă pot primi bani de la alții. Sau scapă de datorii. Sunt o mulțime de situații financiare care le pot aduce zâmbetul pe buze acestor nativi ai zodiacului.

Îți recomandăm și: Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel