Ce aduce Marte în Berbec pentru Balanță/ascendent în Balanță până în iunie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi care sunt previziunile pentru nativii acestui semn de aer!

De pe 30 aprilie până la 9 iunie, Marte va fi în semnul Berbec.

Vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un tranzit simplu, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Tranzitul lui Marte în Berbec îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie

Arhetipul Balanței este asociat cu echilibrul, armonia și justiția. Persoanele cu acest arhetip sunt dornice să creeze și să mențină armonie în relațiile pe care le au. Sunt percepute ca echilibrate, diplomate și orientate către colaborare. Balanța reprezintă simțul dreptății și capacitatea de a vedea toate părțile unei situații înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, persoanele născute în Balanță pot fi și criticate pentru indecizie sau pentru evitarea confruntării.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Marte o să intre în Casa a șaptea a relațiilor, unde va face foarte mult scandal. Desigur, termenul de relații poate face referire la situația de cuplu, la persoanele pe care le cunoști dar și la parteneriatele profesionale. 

Știm că Marte grăbește. Daca ești singur și Marte intră în Casa a șaptea, s-ar putea să te grăbești prea mult și să vrei să cunoști pe cineva pentru că vezi că cei din jur au deja pe cineva. Sau doar pentru că exista acolo o atracție fizică.

Să știi că Marte este vinovat pentru relațiile care încep bazate pe atracție fizică. Dacă ești într-o relație, Marte în această casă aduce și conflict, ceartă și neajunsuri. 

Și foarte multa critică! Vrei să te cerți, indiferent dacă ai sau nu motive să o faci. 

Astrologul îți recomandă să nu alimentezi aceste discuții mai mult decât este cazul, pentru că vei regreta. Mai bine te deconectezi, astfel încât să îți dai seama că și tu alimentezi aceste conflicte. Minimizează pe cât de mult se poate conflictul.

Poți să vezi și: Saturn în Balanță în harta natală: abordare serioasă în ceea ce privește relațiile personale si importanța compromisului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel