Ce aduce Marte în Capricorn pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte intră în Capricorn pe data de 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Fecioară!

Marte își începe tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte intră în casa a 5-a, unde este foarte pasional, romantic, senzual, creativ și dornic de a trăi.

În zona financiară, s-ar putea să vrei să riști și să faci niște investiții. Te poți apuca de o pasiune, să mergi la un curs sau să-ți descoperi un talent.

Astrologul îți recomandă să te ocupi de plăcere și de ce înseamnă aceasta pentru tine. Trebuie să-ți faci din asta o prioritate. Totul trebuie să fie pe placul tău, să îmbrățișezi tot ceea ce e frumos.

Poți lăsa probleme de la serviciu sau cele în familie la o parte și să-ți găsești acele acțiuni pe care să le iubești. Oferă iubire celor din jur și așteaptă să primești și tu.

Dacă ai un copil, valorifică și relația cu acesta. Dacă încă nu ai, e o perioadă ideală să iei în calcul.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care poate reuși să-și întemeieze o familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel