Ce aduce Marte în Capricorn pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta acolo până pe 13 februarie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune ce le aduce acest tranzit nativilor Scorpion!

Marte și-a început tranzitul în Capricorn, unde va sta până pe 13 februarie. Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, care vor avea efecte pe termen lung. Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor simți presați de timp.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, a intrat în casa a 3-a. Face aspecte bune cu Saturn din casa a 5-a și Jupiter din casa a 7-a.

Trebuie să comunici foarte mult în timpul acestui tranzit. Discută cu partenerul despre ceea ce ți-ai propus să realizezi până la sfârșitul anului. Pune pe tavă și lucrurile care necesită timp, efort și resurse.

Cu Marte în casa a 3-a, sunt încurajate călătoriile. Dacă ai de dat examene, este un moment prielnic. Este necesar să acumulezi informații în timpul acestui tranzit.

Curiozitatea este foarte importantă, mai ales când este vorba de partener. În cazul în care cunoști pe cineva nou sau vrei să treci la următorul pas în relația pe care deja o ai, cel mai bine ar fi să pui întrebări și să fii curios.

Marte în Capricorn te ajută foarte mult. În aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus va fi în casa a 7-a. Dacă nu discuți acum cu partenerul, vor ieși la suprafață atunci când totul ți se pare a fi bine.

Citește și Drum lin în 2024 pentru Fecioară. Instabilitate pentru Săgetător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel