Ce aduce Marte în Pești pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în  Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre. Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Un exemplu de aritmie cu o probabilitate  scăzută de complicații este aritmia sinusală, o variație obișnuită a ritmului cardiac normal, caracterizată prin alternarea unor perioade de ritm cardiac încetinit cu perioade de bătăi accelerate.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Marte se duce în casa a 3-a. Trebuie să-ți "flexibilizezi" mintea. Vorbește cu mai multe persoane. Dacă până acum te-ai ferit de anumite clase sociale, vei face un compromis și ești dispus să comunici pe înțelesul tuturor.

În perioada 10-11 aprilie, când Marte se va întâlni cu Saturn, iei decizii importante. Pe 29 aprilie, Marte se întâlnește cu Neptun. Vei avea inspirația pentru a porni hotărârile luate anterior.

Recomandarea astrologului este să îți faci inspecțiile tehnice periodice la vehicule, mașină, motocicletă. Nu te supăra dacă unele călătorii se amână sau se întârzie. Stai departe de conflictele cu frații și cu oamenii apropiați.

Acest tranzit te poate face foarte cicălitor. Îți aduce și un exces de zel. Totodată, poți fi și foarte convingător.

Îți recomandăm și Avertizări pentru un nativ din zodiacul chinezesc: Întâmpini diverse obstacole la locul de muncă. Care sunt sfaturile pentru alți TREI? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel