Ce aduce Marte în Pești pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne în acest semn până pe 30 aprilie. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion!

Acest tranzit va aduce mult haos, multă incertitudine și confuzie. După cum spune Daniela Simulescu: "Marte în Pești este precum un soldat care luptă în gol, orbește. Are o eșarfă pe ochi și luptă."

Pentru că durează o perioadă mai îndelungată, efectele acestuia se văd mult mai repede în viețile noastre.

Marte simbolizează lupta, războinicul, fiind asociat cu impulsivitatea, graba, ciocnirea și ruptura. De asemenea, reprezintă energia masculină. Peștii, ultimul semn al zodiacului, aduc în discuție mila, compasiunea, vindecarea spirituală, empatia, dar și dependența, iluzia și haosul. Prin urmare, vom fi predispuși să ne implicăm în lupte care nu ne privesc, care nu ne aduc beneficii. Ne desprindem de propriile noastre probleme și ne atașăm emoțional de problemele altora, suferind pentru acestea fără a lua măsuri.

Tehnicile de gestionare a stresului, cum ar fi meditația și exercițiile de respirație profundă, pot contribui la reducerea riscului de aritmii prin promovarea relaxării și a calmului emoțional. Află care sunt factorii declanșatori ai aritmiei!

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată care sunt previziunile pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion!

Marte, guvernatorul tău, se duce în casa a 5-a, iar ție îți priește acest tranzit. Casa a 5-a este asociată cu iubirea, creativitatea, exprimarea de sine, arta și copiii.

În timpul acestui tranzit, astrologul te invită să ai parte de activități alături de copilul tău, fie mare sau mic. Deși ai tendința să fii mai agresiv, să-l împingi de la spate sau să-l forțezi, ideal ar fi să nu te cerți cu acesta.

Dacă îți dorești copii, este un moment nemaipomenit. Cu toate acestea, poate te afli deja în timpul unui proces de fertilitate. Pot apărea anumite piedici sau întârzieri, dar să nu îți pierzi speranța.

În plus, ai parte de niște surprize plăcute dacă îți descoperi o pasiune. Recomandarea astrologului este să te distrezi și să te bucuri de viață cu acest tranzit.

Îți recomandăm și Avertizări pentru un nativ din zodiacul chinezesc: Întâmpini diverse obstacole la locul de muncă. Care sunt sfaturile pentru alți TREI?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel