Ce aduce Marte în Săgetător pentru Zodiile de Apă?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce vești cu privire la intrarea lui Marte în semnul Săgetătorului, de pe 24 noiembrie 2023. Iată ce se va întâmpla cu zodiile de apă în această perioadă!

Marte intră în Săgetător de pe data de 24 noiembrie 2023 și va rămâne acolo până pe 4 ianuarie 2024. Ce aduce acest tranzit pentru zodiile de apă - Rac, Scorpion și Pești?

Marte a fost asociată cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea. În mitologie, această planetă este de Ares, Zeul Războiului. Ares mai reprezintă: curajul, forța, inițiativa, pasiunea, cât și furia, agresivitatea. Cum influențează aceste caracteristici zodiile de apă? Au oare un impact benefic sau negativ asupra lor?

Arhietipul Săgetătorului este cel al cunoașterii, al noilor orizonturi, al optimismului, păcii și al lucrurilor elevate. Săgetătorii țintesc întotdeauna un nivel superior.

Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc.

Rac/Ascendent în Rac

Tranzitul lui Marte în casa a 6-a vă face să munciți cu drag și spor, însă o să fiți și foarte conflictuali. În încercarea de a le face pe toate, veți simți o extenuare din cauza căreia o să vă victimizați.

Înainte de a vă supăra pe cei din jur că nu vă ajută, va trebui să vă gândiți că nu le-ați cerut sprijinul. Marte în casa 6-a aduce multe stres, iar gestionarea acestei stări poate fi problematică. Careul lui Marte cu Saturn și Neptun o să vă provoace frustrare.

Veți crea situații conflictuale, după care o să realizați că este posibil să fi exagerat. Poate o să fie prea târziu să vă cereți scuze, în ciuda faptului că intențiile voastre în raport cu ceilalți, nu au fost rele.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, propriul guvernator intră în casa a 2-a, casa banilor. Tranzitul acesta vă va aduce un impuls de a cheltui foarte mult.

O să împărțiți cu oamenii resursele voastre financiare, dar veți face asta în încercarea de a le câștiga validarea. Aveți grijă să nu căutați aprecierea unor persoane nepotrivite.

Marte în casa a 2-a vă obligă să realizați că aveți talente. Așadar, nu trebuie să cheltuiți mai mult decât este cazul pentru a-i impresiona pe cei din jur. Persoanele dragi au nevoie să știe că vă doriți să fiți alături de ei, nu îi interesează lucrurile materiale pe care le dețineți.

Pești/Ascendent în Pești

Marte se va situa în casa a 10-a la finalul anului și o să vă aducă discuții cu șefii. O să fiți puși în fața unor situații stresante, veți atinge câte un moment de criză și va trebui să luați anumite decizii.

Careul lui Marte cu Saturn și Neptun din Pești vă face să atingeți niște limite. O să aveți parte de un moment decisiv din punct de vedere profesional. Dacă nu vă simțiți bine la locul de muncă, nu puteți face compromisul de a rămâne, doar pentru că mediul era plăcut.

Trebuie să vă schimbați gândirea pe care o aveți legată de serviciu. Nu trebuie să faceți sacrificii pentru nimic. Fie vă orientați către alt loc de muncă, fie o să creați situații conflictuale unde vă aflați acum.

Pe 29 Decembrie, Marte va face careu cu Neptun. Este important ca în acea zi să nu vă lăsați influențați. Dacă ați luat o decizie de a începe un nou capitol din punct de vedere profesional, țineți-vă de ea.

Citește și Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel