Ce aduce Marte în Vărsător pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

De la 13 februarie până la 23 martie, Marte va fi în Vărsător. Va avea suficient timp să ne ajute sau să ne irite. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru fiecare nativ!

Tranzitul lui Marte în Capricorn a început pe 4 ianuarie și se va încheia pe 13 februarie. Ne-a ajutat să ne facem planuri și să le punem în aplicare.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, trece acum în semnul revoluționar, excentric, unic, dar și progresist al Vărsătorului.

La nivel mondial, vor avea loc numeroase evenimente deoarece Marte vine să accelereze ceea ce Pluto a inițiat în Vărsător anul trecut. Totodată, se va concentra și asupra rapidității tehnologiei. 

Acest tranzit va influența în mod special persoanele cu semne fixe în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Acești nativi se vor simți presați să facă schimbări deoarece în cele mai multe cazuri, ei necesită un punct critic sau o criză pentru a le face.

Vezi și Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu ești protagonistul lunii februarie! Vei avea multe planete în semnul tău, nu doar pe Marte.

Însă, acum când Marte intră în semnul tău, face conjuncția cu Pluto și devine mai accelerat.

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, astrologul îți recomandă să faci cât mai mult sport.

Tot acum, va fi momentul să fii împins de la spate de către Marte, să nu mai stai pe loc. Până pe 23 martie, ai nevoie să fii cu un pas înainte, să fii mai ambițios și mai curajos. Mai mult decât atât, s-ar putea să fie nevoie să te și cerți cu cei din jur, chiar dacă n-ai mai făcut-o. Trebuie să te faci auzit. Nu are importanță că va trebui să recurgi la conflicte.

Dacă nu vei da acum dovadă de curaj, va mai trebui să aștepți încă doi ani, conform Danielei Simulescu.  Doar schimbarea pe care o poți în timpul tranzitului lui Marte în Vărsător, îți va aduce lucruri bune.

Ai citit Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel