Ce aduce Marte pentru Rac/Ascendent în Rac. Motivație și conflicte

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Tranzitul lui Marte în Taur începe pe 9 iunie și se termină pe 20 iulie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Iar semnul Taurului este cel care ține de confort, resurse și ritm propriu. Lupta pentru siguranța va fi cea mai importantă în perioada 9 iunie - 20 iulie. 

Trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări.

Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociază acest subiect prin analogie cu „o frână”.

Acesta va face un careu cu Pluto din Vărsător. Aspect care este bun pentru acțiune și pentru dinamism, dar va aduce și lupte de putere serioase pe 11 iunie. 

Iată care sunt previziunile astrologului pentru nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Marte se duce în casa a unsprezecea. Viața ta socială devine foarte dinamică. Interacționezi cu oameni noi, dar te întâlnești și cu cei mai vechi. Reușiți să vă motivați reciproc.

Ce aduce Marte pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni. Este momentul să te retragi!

Daniela Simulescu te avertizează cu privire la eventualele tensiuni pe care le poți crea. Poate că nu ești de acord să treci la fapte sau să grăbești o situație. Cei din jur se pot agita și vor apărea discuții.

Acest tranzit te va face și foarte activist: lupți pentru o cauză și pentru un sens.

Marte mai are un dar, anume că vine și te provoacă să adopți o altă poziție în relația cu copiii. Va face opoziție cu casa a cincea. Deci, trebuie să îți dai seama cât de mult încerci să îi schimbi sau cât de mult ar trebui să îi lași să fie ei înșiși. Nu îi modela tu. Nu este necesar să se comporte așa cum îți dorești tu.

Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel