Ce aduce Marte pentru Taur/Ascendent în Taur până pe 4 septembrie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 20 iulie, Marte își începe tranzitul în semnul Gemenilor. Iată la ce trebuie să se aștepte nativii Taur și cei cu ascendent în acest semn.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Taur/Ascendent în Taur

Marte iese din semnul tău. Acest tranzit se poate să te fi ambiționat sau te-a ținut un pic și pe loc. Dar acum Marte intră în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Așa că între 20 iulie și 4 septembrie, buzunarele tale vor fi amenințate. Va fi un mic război, să spunem așa. Să nu uităm că este sezon de vacanță și de concediu, de nunți și alte evenimente.

Așadar, când îți este lumea mai dragă sau când te-ai potolit, intră Marte în Casa a doua și face ravagii în zona financiară. Apar cheltuieli la tot pasul, inclusiv pe lucruri de nimic. Sau apar și cheltuieli de dragul de a le face, pur și simplu pentru că vrei tu să te simți bine. Dar și unele din cauza partenerului ori din pricina familiei. 

Marte are două fațete. Te și ajută să faci mai mulți bani, este foarte ambițios și competitiv, dar, în același timp, se și grăbește. Știm că arhetipul Taurului este cel care se bazează pe comod, pe siguranță. Doar că Marte acum va fi sprijinit de Jupiter în Casa a doua. Și te face să nu mai stai să te gândești ori să analizezi în detaliu ce se întâmplă. Arunci pur și simplu cu banii.

Astrologul te îndeamnă, însă, să iți faci un buget de risc sau chiar unul de economii. Trebuie să ai și ceva deoparte pentru zile negre. 

În schimb, este o perioadă bună să negociezi și să lupți pentru mai mulți bani. Stai departe de ideea de a da bani cu împrumut.

Ai în vedere și acest articol: Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel