Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță!

Ultima perioadă de retrogradare a lui Mercur în 2023 se va împărți în două etape. Începând cu data de 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în Capricorn, urmând să rămână acolo până pe data de 23 ale aceleiași luni. După aceea, va reveni în Săgetător. Aceste două perioade aduc energii diferite, dat fiind că avem de-a face cu un semn cardinal de pământ (Capricorn) și un semn mutabil de foc (Săgetător).

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Prima parte a retrogradării lui Mercur are loc în casa a 4-a, cea asociată cu liniștea interioară, familia și căminul.

În timpul acestei perioade, este esențial să fii atent la eventualele defecțiuni sau probleme în locuință. Mercur are inițial legătură cu toate aspectele electronice, astfel că tot ce ține de această sferă poate avea defecțiuni. Este indicat să fii precaut în privința acestor evenimente și să identifici ce nu funcționează corect în casă, pentru a apela la un specialist.

În plus, atunci când organizezi un eveniment, asigură-te că toți membrii familiei au înțeles toate detaliile pentru a evita conflictele. În perioada de retrogradare a lui Mercur, comunicarea nu se desfășoară natural sau implicit, deci va fi necesar să fii extrem de clar și să obții confirmarea tuturor.

Stresul va fi constant prezent. Poate să apară sentimentul că cei din jur nu contribuie în măsura așteptată și că responsabilitatea cade doar asupra ta.

Revederea cu anumite rude nu se anunță a fi plăcută, mai ales dacă le-ai exclus anterior din viața ta. Aceste interacțiuni pot aduce discuții și subiecte sensibile. Cu toate acestea, va fi important să fii prezent și să participi la dialog pentru a repara aceste aspecte.

În ansamblu, trebuie să ai grijă la eventualele defecțiuni din casă și la relațiile cu familia. Totodată, dacă simți nevoia să te refugiezi, găsește un loc unde să o faci.

Citește și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel