Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec!

Ultima perioadă de retrogradare a lui Mercur în 2023 se va împărți în două etape. Începând cu data de 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în Capricorn, urmând să rămână acolo până pe data de 23 ale aceleiași luni. După aceea, va reveni în Săgetător. Aceste două perioade aduc energii diferite, dat fiind că avem de-a face cu un semn cardinal de pământ (Capricorn) și un semn mutabil de foc (Săgetător).

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile 

Previziuni pentru Berbec / Ascendent în Berbec:

Mercur va retrograda inițial în casa a 10-a, cea a carierei. Până pe 23 decembrie, s-ar putea să te confrunți cu numeroase dificultăți în sfera profesională.

Anumite discuții cu superiorii tăi ar putea fi tensionate, atât pentru tine, cât și pentru ei. Este posibil să abordați situații pe care le-ați amânat, dar acestea nu vor găsi rezolvare nici acum. În schimb, s-ar putea să iasă la iveală aspecte pe care atât tu, cât și ceilalți le-ați ignorat.

De asemenea, ai putea fi pus în situația de a lua decizii pentru cei din jurul tău, inclusiv în sfera familială, atunci când aceștia nu sunt în măsură să o facă.

În perioada în care Mercur este retrograd în casa a 10-a, tendința este să te retragi. Devii introvertit și te izolezi, analizând singur în căutarea celei mai bune soluții.

În această perioadă, totul se mișcă mai încet, deci este important să nu te grăbești. Există șanse să revii asupra unor idei, simțind că nu sunt suficient de bune. S-ar putea să te confrunți și cu un sentiment de inferioritate, chiar dacă acest lucru nu este evident pentru ceilalți.

Astrologul recomandă să ai toate informațiile și resursele necesare atunci când iei o decizie. Capricornul este guvernat de Saturn, asociat cu gestionarea timpului, așa că va trebui să îți acorzi o atenție mai mare planificării și administrării activităților tale.

Chiar dacă, adesea, Berbecul este cunoscut pentru lipsa răbdării, în perioada 13-23 decembrie va fi important să înveți să aștepți.

Ai citit Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel