Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Există o probabilitate să resimți un nivel crescut de stres. În această perioadă, s-ar putea să ai dificultăți în comunicare, să nu ceri ajutor și să nu recunoști că unele sarcini depășesc capacitățile tale, ceea ce te poate conduce către epuizare. În momentele în care te simți cel mai copleșit, ar putea apărea alte provocări, ceea ce te va face să realizezi că situația te depășește.

S-ar putea să încerci să faci față tuturor lucrurilor, atât la locul de muncă, cât și în familie. E posibil să preiei toate responsabilitățile pe umerii tăi și apoi să te simți victimizat atunci când simți că nu primești ajutor, chiar dacă nu ceri explicit sprijinul celor din jur.

Mercur retrograd în semnul tău poate aduce în prim-plan niște amintiri din trecut. Este important să fii ancorat în prezent și să nu iei decizii bazate exclusiv pe experiențele anterioare. Astrologul recomandă să te concentrezi asupra prezentului și să eviți influențele trecutului în procesul decizional.

În prima parte a retrogradării lui Mercur, ar fi prudent să amâni deciziile importante. Există un risc crescut de erori, care pot duce ulterior la frustrare. Este recomandat să fii deschis să reevaluezi, să discuți din nou și să analizezi situația cu atenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel