Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Începutul retrogradării lui Mercur, guvernatorul tău, îți aduce beneficii. Vor apărea și aspecte pozitive, cum ar fi un trigon cu Jupiter.

Astrologul îți sugerează să te conectezi cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari, și să le acorzi atenție. Petrece timp cu ei, sună-i, încearcă să-i înțelegi și să-i accepți așa cum sunt. Organizează activități potrivite vârstei lor, evitând să-i critici sau să-i cerți. Arată-le că ești alături de ei, indiferent de situație.

Pentru cei care sunt singuri, această perioadă de retrogradare aduce dorința de joacă și experimentare. Ar trebui să abordați lucrurile cu o mentalitate deschisă și jucăușă, asemenea copiilor. De exemplu, dacă primești cadou un joc, bucură-te de el la maximum.

Retrogradarea lui Mercur în casa a 5-a aduce și aspecte legate de sentimente. Este posibil să ai sentimente neexprimate pentru cineva sau să simți nevoia să împărtășești anumite lucruri cu partenerul, dar să-ți fie teamă să fii vulnerabil. În această perioadă, ai o oportunitate să faci acest lucru fără repercusiuni.

Ai citit și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel