Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile. 

Previziuni pentru Leu / Ascendent în Leu:

Prima parte a retrogradării lui Mercur se petrece în casa a 6-a, asociată cu serviciul, stilul de viață și sănătatea de zi cu zi.

Ceea ce stabilești cu colegii poate fi schimbat oricând, așadar, nu te baza exclusiv pe spusele lor. Se pot ivi proiecte neașteptate și pot reapărea diverse probleme, provocând un nivel semnificativ de stres.

Dacă vrei să faci anumite investigații medicale, trebuie să ții cont că va fi necesară o a doua opinie. Există un risc ridicat să te autodiagnostichezi și să-ți faci tot felul de scenarii absurde. O să joci rolul de victimă cu cei din jur, chiar înainte de a vedea dacă suferi de ceva sau nu. Evită să cauți singur simptomele pe internet și să oferi sfaturi altora în legătură cu ce ar trebui să facă atunci când nu se simt bine. De asemenea, nu-ți administra medicamente fără să te consulți cu un medic.

În această perioadă a lui Mercur retrograd, vei avea cel mai complicat program. O să ai foarte multe lucruri de făcut, care vor fi însoțite de momente destul de neplăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel