Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Pești sau cei cu ascendent în Pești!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Cu Mercur retrograd în casa a 11-a, planurile tale pentru luna decembrie s-ar putea să nu se mai concretizeze sau, dacă se întâmplă, vor implica eforturi considerabile, consum de energie și oboseală.

Persoanele în care te-ai bazat pentru diverse aspecte ar putea să nu își respecte promisiunile, ceea ce te poate dezamăgi. În prima etapă a retrogradării lui Mercur, singurul om de care poți fi sigur că va face tot ce își propune ești tu însuți.

Indiferent dacă aștepți un răspuns de la locul de muncă sau partenerul tău trebuie să clarifice unele detalii, ar trebui să te bazezi doar pe tine. În caz contrar, riști să îți pierzi timpul și să te confrunți cu frustrări, supărare și stres.

Chiar și atunci când ai un plan bine stabilit și definit pentru o zi, ar putea apărea situații neprevăzute care să îl dea peste cap.

În această perioadă, prieteni vechi sau persoane importante din trecut ar putea reapărea în viața ta. Necesar este să nu îți creezi scenarii preconcepute legate de întoarcerea lor. Adevăratul scop este să realizezi cum ești în prezent. Unele întâlniri te pot ajuta să-ți conturezi mai bine propria valoare, în timp ce altele îți pot oferi o perspectivă realistă asupra ta, dacă te consideri superior tuturor.

Este esențial să găsești un echilibru pentru ați cunoaște propriile limite. După 23 decembrie, când Mercur se întoarce retrograd în casa a 10-a, s-ar putea să te confrunți cu limitele tale în ceea ce privește cariera și educația. Este indicat să te pregătești din timp pentru aceste provocări, având în vedere și prezența lui Saturn în semnul tău, care indică posibilitatea ca până în 2026 să întâmpini dificultăți în realizarea anumitor obiective.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel