Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Rac sau cei cu ascendent în Rac!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a 7-a, ceea ce poate face discuțiile cu partenerul destul de complicate, chiar și pe subiecte banale. Vor apărea discrepanțe în comunicare.

În timpul primei părți a retrogradării lui Mercur, este important să înveți arta negocierii, să fii deschis la compromisuri și să acorzi atenție opiniilor partenerului. Ignorarea acestor aspecte ar putea tensiona relația și ar putea face dificilă găsirea unui teren comun.

Abilitățile de negociere sunt utile atât în viața personală, cât și în cea profesională. S-ar putea să fie necesar să susții un discurs la locul de muncă pentru a obține ore suplimentare sau să ceri unui coleg să te înlocuiască temporar.

Retrogradarea lui Mercur în casa a 7-a ar putea crea impresia că totul ți se cuvine, dar acest lucru poate duce la pierderi și situații neplăcute.

În plus, ar putea exista o șansă să reîntâlnești foști parteneri. Aceștia ar putea să apară în viața ta, fie în întâlniri pe drum, fie prin mesaje sau apeluri. Această situație poate apărea atât pentru cei care sunt într-o relație, cât și pentru cei singuri.

Partenerul tău ar putea trece printr-o serie de evenimente care să perturbe planurile tale.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel