Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Taur sau cei cu ascendent în Taur!

Ultima perioadă de retrogradare a lui Mercur în 2023 se va împărți în două etape. Începând cu data de 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în Capricorn, urmând să rămână acolo până pe data de 23 ale aceleiași luni. După aceea, va reveni în Săgetător. Aceste două perioade aduc energii diferite, dat fiind că avem de-a face cu un semn cardinal de pământ (Capricorn) și un semn mutabil de foc (Săgetător).

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur își începe retrogradarea în casa a 9-a, iar prima etapă a acestei retrogradări va avea un impact semnificativ asupra deplasărilor tale, examenelor și aspectelor administrative.

În intervalul 13-23 decembrie, astrologul recomandă să fii atent la călătorii și să verifici meticulos biletele cumpărate, având grijă să ai soluții alternative pregătite. Inspectarea atentă a obiectelor din casă poate preveni cheltuieli neașteptate, cum ar fi reparații sau înlocuiri. De asemenea, este important să te asiguri că documentele sunt în ordine pentru a evita eventualele inconveniente.

În această perioadă, Mercur retrograd face un trigon cu Jupiter retrograd din semnul tău. Jupiter aduce un sprijin care poate tempera impactul lui Mercur. Totuși, nu este exclus să apară provocări în ciuda acestei alinieri favorabile.

În cazul examenelor sau testelor, este important să nu te bazezi doar pe memorie, ci să îți exprimi și propriile gânduri. Comunicarea cu profesorii poate fi facilitată de Mercur retrograd în casa a 9-a. Dacă ești înscris într-o formă de învățământ, continua să cauți informații până epuizezi toate resursele, nu renunța.

Mercur retrograd în Capricorn poate crea dificultăți în călătorii, de aceea este crucial să verifici temeinic înainte de a pleca dacă este totul în regulă.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel