Ce aduce Neptun în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în 2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Săgetător?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Noi previziuni astrale pentru Rac, Leu, Scorpion și Capricorn. Trebuie să vă concentrați mai mult pe propria persoană

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară.Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Acesta este un moment în care întreaga ta atenție este concentrată asupra locuinței tale și a familiei. Chiar și vindecarea devine un subiect important în viața ta.

Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații!

Este vorba despre vindecarea efectivă a conexiunilor care încă se simt restrânse sau tensionate, poate chiar cu copiii sau cu frații de care te-ai îndepărtat. Acestă perioadă aduce totul la lumină.

Recomandarea este să îți confrunți sentimentele. Emoțiile puternice duc la dezvăluiri importante, așa că există o reală bogăție în lucrurile de care te îngrijești și le aduci la suprafață. Este un moment extrem de creativ, dar nu vei vedea încă roadele muncii tale. Cu răbdarea treci și marea!

Citește și CINCI aspecte astrologice cheie de luat în considerare în relații 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel