Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Azi, la 12 iulie, Nodul Sud intră în Balanță, iar Nodul Nord se duce în Berbec. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară.

Azi se schimbă Nodurile Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La voi, Nodul Sud este în Casa a 2-a și Nodul Nord în Casa a 8-a. Bineînțeles, vor apărea multe dezechilibre pe plan financiar. 

Ce înseamnă asta? Că o să vrei să ai mai mulți bani. Așa că îți îndrepți atenția către împrumuturi și ai impresia că tu știi cel mai bine cum este treaba cu banii. Ei bine, nu este chiar așa.

Toate fluctuațiile financiare prin care vei trece de fapt, te vor învăța următoarea situație: să te duci puțin către Nodul Nord din Casa a 8-a. Acesta te îndeamnă să îi mai întrebi și pe alții cum stă treaba cu banii. Mai educă-te din punct de vedere financiar și vorbește cu specialiști din domeniu.

Vei avea senzația că mori de foame și că o să rămâi fără bani. Mai bine întrebi pe cineva din jurul tău sau ceri ajutorul, dacă chiar o să treci printr-un moment greu legat de partea financiară.

Caută pe cineva pe care te poți baza, mai degrabă decât să te îndatorezi sau să apelezi la alte lucruri. Învață cum să gestionezi mai bine ceea ce ai tu. Cu Nodul Sud în această casă, poți să ai mulți bani, sau poți să nu ai deloc. Și de aceea, vei rămâne cu o teamă. 

De asemenea, Nodul Sud în Casa a 2-a vorbește și despre relația ta cu mâncarea. Până în 2025, vei tinde să spui că nu mai mănânci o mulțime de preparate. Dar ai grijă să nu îți dai peste cap sănătatea!

Orice dezechilibru legat de bani sau de sistem alimentar te dă peste cap. Orice exces/extremă nu îți face bine.

Poți să citești și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Leu și cei cu ascendent în Leu? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel