Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Rac și cei cu ascendent în Rac? Previziuni importante

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 12 iulie, Nodul Sud intră în Balanță, iar Nodul Nord se mută în Berbec. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Rac și cei cu ascendent în Rac.

Urmează schimbarea Nodurilor Lunare!

Încă din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor.

Dar acum, ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) sunt cei care vor primi ștafeta.

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, din decembrie 2021 încoace. Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Ce vrea Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud ce aduce? Dezechilibru.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Nodul Sud va intra în Casa a 4-a, deci casa ta preferată, care include familia, rudele. Vor apărea multe dezechilibre în această zonă. Nimic nu mai este cum era, cu Nodul Sud în Balanță, deci până în 2025.

Relațiile cu rudele, cu frații, cu verișorii, cu părinții, toate vor avea de suferit. Și bineînțeles că pe tine te vor afecta toate aceste lucruri. Cum nu o să le poți face pe plac tuturor, o să te sacrifici enorm.

Însă, ce spune Nodul Nord din Casa a 10-a? Rolul tău în această societate nu este acela de a te rupe în mii de bucățele ca să fii pe placul tuturor celor din familie. Trebuie să înveți să îți dai un rol și să fii autoritatea în ceva, mai ales pe plan profesional.

Pentru că nu este nevoie să fii pe placul lor. Senzația ta este că ceilalți nu te apreciază, dar este posibil să descoperi că tu însuți nu o faci.

De altfel, pentru tine, oricât de mult te-ai chinui pe plan familial să îi mulțumești pe toți până în 2025, nu o să reușești. În schimb, dacă te îndrepți către zona profesională, cumva nu o să mai dai atât de multă importanță lucrurilor care se întâmplă acasă.

Pentru că Nodurile Nord se întâmplă pe semnele cardinale, pe tine chiar te va afecta această schimbare a lor. 

Îți recomandăm și: Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni? Previziuni importante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel