Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Pluto intră în casa a 6-a. Tranzitul va afecta aspectele care țin de sănătate și de rutina ta zilnică.

În planul sănătății, poți avea mai multă grijă la ceea ce mânânci și să faci sport. S-ar putea să te confrunți și cu câteva probleme mai serioase, dar vizita la un specialist te va ajuta, deoarece Pluto te susține.

În rutina ta de zi cu zi, se pot schimba lucruri în modul de lucru. Este posibil ca la început să te simți provocat și confuz. Se poate să simți că nu ești în locul potrivit. O să fie nevoie de ajustări.

Chiar și o schimbare în viața profesională îți poate prinde bine. Locul de muncă pe care îl ai poate fi prea solicitant, iar tu ai nevoie de unul unde să mergi cu plăcere.

Unde vei întâmpina dificultăți, fii sigur că va veni și soluția. Cu Pluto în casa a 6-a, vei căpăta lecții de viață prețioase din experiențele pe care le vei trăi.

Pot apărea provocări și cu colegii de serviciu. Aceștia ar putea încerca să te submineze. Poți găsi pe cineva care să te influențeze pozitiv în mediu profesional, dar va apărea după niște obstacole.

O să capeți o anumită expertiză, care te va ajuta să fii un profesionist într-o anumită zonă.

Pluto îți mai poate aduce și inamici sau să-ți pierzi reputația, deci trebuie să ai grijă să nu provoci lucrurile.

Dacă ai propria afacere, trebuie să schimbi modul în care lucrezi cu angajații tăi. Fii atent la jocurile de putere care pot apărea în cadrul organizației.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel