Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea în lumea subpământeană, analizând ce se întâmplă deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Ai citit și Surprize pentru Taur, Balanță, Scorpion și Vărsător în anul 2024?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pluto, guvernatorul tău modern, intră în casa a 4-a, asociată cu emoțiile și securitatea. Este un loc foarte intens unde îl poți găsi pe Pluto, dar ești pregătit pentru acest tranzit.

Pluto este de fel destul de complicat și când tranzitează casa a 4-a, poți resimți multă agitație. Te vei înțelege mai bine pe tine însuți, dintr-o perspectivă profundă. Poți începe să reflectezi la copilărie, familie și la modul în care ai crescut. Cel mai important ar fi să analizezi relația cu mama, care ar fi putut avea un impact puternic asupra ta.

Explorează emoțiile vechi și neînțelese, dar și situațiile psihologice. Casa a 4-a se referă la ceea ce ne face fericiți și unde ne simțim în siguranță în viață. Tranzitul acesta te va zdruncina pentru o vreme, mai ales la început vei experimenta câteva emoții negative.

Stabilitatea pe care o vei căuta la început va veni din lucruri materiale, din lumea exterioară. Dar pe parcurs, vei înțelege că totul pleacă din interior.

Din obstacolele pe care le întâmpini, trebuie să înveți cum să rămâi în picioare și cum să ai grijă de tine.

Dacă vrei să iei decizii cu privire la locuință, Pluto te sprijină. Fie că vrei să te muți, să cumperi una nouă, poți reuși. Poți dezvolta niște obsesii în căutarea stabilității legate de proprietăți. Înainte de a lua o decizie, gândește-te dacă cu adevărat alegi ceea ce trebuie și nu te afunzi în probleme.

La nivel emoțional, situații tensionate se pot crea cu cei din jurul tău, inclusiv familia. Vei putea să lași în urmă oameni de care credeai că îți pasă foarte mult. Totodată, dacă a fost cineva căruia nu i-ai acordat niciodată suficientă atenție, s-ar putea să realizezi că ignoranța a fost o greșeală.

Când lucrurile îți scapă de sub control și simți că te duci într-o direcție greșită, ar fi ideal să încerci consilierea.

Poți dezvolta o pasiune în cunoașterea trecutului tău și a originilor. Cu Pluto în casa a 4-a, așteaptă-te ca relațiile cu membrii familiei, în special părinții, să se schimbe dramatic. Nu este neapărat în sens negativ, se poate să-ți dorești să îi prețuiești mai mult decât până acum.

Modul cum te prezinți în relații și în plan emoțional se va reflecta și în zona profesională.

Vezi și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel