Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în semnul Vărsătorului. Este un tranzit zguduitor, care va revoluționa lumea. Iată previziunile pentru Taur/Ascendent în Taur!

Anul trecut, pe 23 martie, Pluto a intrat pentru prima dată în semnul Vărsătorului, după care s-a întors în Capricorn, unde a și rămas. 

Pe 21 ianuarie, va intra din nou în Vărsător. Pe 2 mai, Pluto își începe retrogradarea în semnul Vărsătorului, iar pe 2 septembrie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn unde va sta până pe 20 noiembrie 2024. După aceea, va intra definitiv în Vărsător până în 2044.

În mitologie, Pluto este reprezentat de Hades, cel care stătea sub pământ, uitându-se deasupra. Nu îl interesau lucrurile superficiale. Îi plăcea să controleze totul de unde nu se aștepta nimeni și să se joace cu psihicul uman, fricile, puterea, dar și cu resursele interioare care provin de sub pământ.

Arhetipul Vărsătorului reprezintă Universul, spațiul, inovația, revoluția, protestele, genialitatea, tehnologia, dar și nebunia.

Iată ce le aduce acest tranzit nativilor Taur/Ascendent în Taur!

Pluto va intra în casa a 10-a, schimbându-ți perspectivele despre carieră și obiectivele profesionale pe care le doreai să le atingi.

Relațiile cu superiorii pot fi afectate, dar este important să ții cont că nu vei fi tu vinovat. Pluto îți va întări abilitățile, schimbând totuși modul în care le aplici.

Perspectiva ta asupra lumii se va schimba. Ai oportunitatea să-ți lași amprenta prin locurile pe care le parcurgi, într-un mod care se completează cu cine ești cu adevărat.

Cu persoanele aflate în autoritate, s-ar putea să apară conflicte, pe măsură ce înveți cum să devii propriul tău șef.

Poți resimți dorința de a obține putere, indiferent de costuri. Îți vei încerca limitele pentru a ajunge în vârf. Cu toate acestea, nivelul crescut de ambiție i-ar putea afecta cei din jur, iar Pluto îți va aminti de consecințe.

Odată ce Pluto tranzitează casa a 10-a, etica ta trebuie să fie impecabilă. Oamenii vor observa dacă nu te comporți cu integritate.

Nu alege scurtături, chiar dacă te grăbești să-ți atingi obiectivele. Toate lucrurile trebuie făcute într-un mod în care poți câștiga aliați, nu inamici.

Citește și O zodie care se concentrează numai pe carieră în luna ianuarie. Oare își atinge obiectivele cu succes?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel