Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești. Descoperă ce aduce acest tranzit pentru nativii Fecioară/cei cu ascendent în Fecioară.

Saturn, supranumit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 7-a. Și ar fi bine să te gândești dacă ți-ai dat seama, din luna martie până în prezent, că dragostea autentică nu este aceea cu fluturași în stomac! De multe ori, tindem să spunem că relațiile tumultuoase reprezintă cu adevărat iubirea. Ei bine, nu este adevărat.

Cu Saturn retrograd în Casa a 7-a, ce trebuie să înveți? Că o relație autentică și cel mai important, sănătoasă, câteodată este și plictisitoare. Chiar dacă nu prea îți place această idee.

De fapt, Saturn vrea să te facă să înțelegi că poate la tine este o problemă când vine vorba de relații. 

Dacă ești deja într-o relație, din martie până acum, dacă ai ascuns sub preș un aspect care nu funcționează, acesta va fi reluat. Nu trebuie să mai existe în vocabularul tău verbul "a îndură", pentru că retrogradarea lui Saturn nu mai îndură, indiferent care ar fi subiectul discuției pentru care ești nemulțumit într-o relație.

De ce nu mai îndură Saturn? Pentru că va face opoziție cu semnul sau cu ascendentul tău. Iar asta înseamnă că nu o să mai ai timp și răbdare pentru prostii. Așa că, implicit, nu o să îți mai pierzi vremea cu tot felul de discuții fără sens.

Ești mai îndrăzneț pe plan relațional și vrei să știi ce faci cu adevărat. Corectezi ceva sau fiecare trebuie să meargă pe drumul lui? Ce te ține alături de partener?

În cazul în care ai luat decizia să fii singur pentru o perioadă, poate fi o etapă benefică. Poți cunoaște persoane noi, dar nu te grăbi să intri în relații prea repede. 

Ai face bine să nu neglijezi nici sănătatea.

Citește și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel