Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 17 iunie, Saturn începe retrogradarea în ultimul semn zodiacal. Află ce previziuni există pentru nativii Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni.

 

Saturn, supranumit și Lordul Karmei, o să înceapă retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Această retrogradare începe pe 17 iunie și va dura până pe 4 noiembrie.

Tot ce ai construit începând cu data de 7 martie, când Saturn a început tranzitul în acest semn, o să fie destul de testat pentru o perioadă. O să avem senzația că totul va fi blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 10-a, a carierei. Posibil că din luna martie, de când Saturn a intrat aici, să se fi schimbat unele aspecte din punctul de vedere al profesiei pentru unii nativi.

De exemplu, poate relația cu șefii sau cu autoritățile a suferit unele schimbări. Sau a trebuit să înveți ceva, ori au existat niște tensiuni cu oamenii din compania pentru care lucrezi.

Acum, odată cu retrogradarea lui Saturn, toate acestea pot reveni, într-o formă sau alta. Cert este că Saturn în Casa a 10-a te obligă să fii și mai responsabil pentru ceea ce faci. Adică să preiei controlul și să ai mai multă putere, să te descurci.

Vorbim despre un soi de maturizare pe plan profesional. Dacă ți se dă un proiect pe mână, ia-l și ocupă-te de el din toate punctele de vedere, nu mai aștepta să ți se spună ce să faci și încotro să o iei.

Totodată, în această casă, Saturn aduce și o nevoie de oficializare a relației în care te afli. Poate apărea o căsătorie sau extinderea familiei pentru anumiți nativi.

De asemenea, cu Saturn retrograd aici, sunt vizate și problemele de sănătate ale celor dragi, cum ar fi părinții. De cele mai multe ori, tatăl se întâmplă să treacă prin anumite momente mai speciale. 

De regulă, o să apară o maturizare pe toate planurile. Vrei să fii considerat capabil din punct de vedere profesional, să fii liniștit și echilibrat. 

Poți să ai în vedere și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel