Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale. Sezonul Berbecului prinde putere zilele următoare. 

Pe 20 martie, a avut loc Echinocțiul de primăvară, adică și intrarea Soarelui în Berbec. 

Sezonul Berbecului din 2024 nu este unul simplu. Mercur va retrograda în același semn pe 2 aprilie, iar pe 8 aprilie vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă.  

Cu alte cuvinte, abia de acum încolo își va face simțită prezența Soarele în Berbec. 

Pentru fiecare dintre noi, acest sezon va activa un domeniu din viață.

Imaginați-vă că aveți o casă cu 12 camere și fiecare cameră reprezintă un domeniu din viața voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem așa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Sezonul Berbecului aduce prospețime, noutate, energie, forță, impuls, dar și furie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru început, la mulți ani! Până pe 19 aprilie, te vom tot sărbători! Soarele se simte foarte bine în semnul tău! Primești o porție sănătoasă de energie, forță, vitalitate, chef de viață, curaj, dar și furie. Eclipsa de Soare/Luna Nouă de pe 8 aprilie se petrece în semnul tău. Mercur retrograd te vizitează și el. Deci vei avea un sezon memorabil în 2024! Profită din plin de acest lucru.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele tranzitează în continuare casa a 12-a. Vei apela mai des la introspecție, meditație sau rugăciune. Nu neglija pacea, acceptarea trecutului odihna. Bogăția interioară este cea care contează cu adevărat. De asemenea, este cazul să te preocupi de sănătatea ta sau a celor apropiați. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele se plimbă în casa a unsprezecea. Unde se va afla și Mercur, guvernatorul tău, dar în mișcare retrogradă. Îți vei face numeroase planuri. Relațiile sociale vor fi mai dinamice, te vei întâlni cu prietenii, unii pe care chiar nu i-ai mai văzut de mult timp, sau îți vei face alții noi. Este posibil să fii mai apreciat și la locul de muncă. 

7 ponturi pentru Mercur retrograd. Cum ne facem viața mai ușoară?

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se află în casa a zecea, a carierei. Iar Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie întoarce reflectoarele asupra activității tale. Este recomandabil să muncești pentru validarea șefilor, să ieși în față, să faci ceva pentru poziția ta în societate. Vei avea tendința de a fi mai autoritar. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, se află într-un semn prieten ție. Este o perioadă prielnică pentru călătorie, studiu, filozofie, religie, obiective pe termen lung. Eclipsa de Soare și Mercur retrograd îți vor da numeroase lecții. Trebuie doar să fii deschis și să accepți că nu le știi tu pe toate.  

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele se află casa a opta până pe 19 aprilie. Alături de Mercur, guvernatorul tău, care este retrograd. Te vor năpădi multe frici, mai ales din cauza situației financiare. Astrele îți recomandă să nu eviți când trebuie să ceri sprijinul partenerului sau al apropiaților. Nu uita și de taxe, impozite sau facturi neplătite!

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele tranzitează alături de Mercur retrograd casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. În același sector se va petrece și Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie. Cei singuri pot avea mai multe șanse de a cunoaște posibili parteneri. Trebuie doar să fie mai deschiși și încrezători. Și să nu se grăbească! Cei care sunt deja într-o relație în care a intervenit blazarea pot prelua inițiativa astfel încât să retrezească pasiunea. Și unii, și alții pot relua legătură cu foști parteneri. 

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele tranzitează în casa a șasea. Cot la cot cu Mercur retrograd. Nu vei avea timp nici să respiri. Muncești mult, te ocupi și de o sumedenie de treburi gospodărești sau chestiuni administrative și te implici în problemele apropiaților. Problema cea mai mare va fi gestionarea stresului. Relația ta cu furia, mai ales la serviciu, va fi una destul de disfuncțională. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele este în casa a cincea până pe 19 aprilie. Relațiile cu copiii sunt foarte importante, indiferent de vârsta lor. Romantismul, flirtul, pasiunile. Toate acestea vor fi la ordinea zilei și puțin exagerate. Și pentru că Mercur retrograd acompaniază Soarele, s-ar putea să te grăbești cu investițiile. Nu este cea mai bună perioadă pentru a risca! 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele vizitează casa a patra. Alături de Mercur retrograd. Până pe 19 aprilie, ai o perioadă prielnică pentru redecorare și reparații. Dacă vrei să îți cumperi/închiriezi o nouă casă, astrele îți recomandă să nu te grăbești deloc. S-ar putea să ratezi unele detalii importante. Reflectoarele se vor duce și pe viața de familie, pe relațiile pe care le ai cu rudele. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se va afla în casa a treia, alături de Mercur retrograd. Mintea ta va fi precum un motor neobosit. Îți recomandăm, totuși, să nu lansezi tot felul de propuneri până nu ai datele necesare. Mercur retrograd poate crea probleme de comunicare și înțelegere. Vei simți nevoia să te miști permanent, să comunici, să interacționezi cu tot felul de persoane. Și nu uita ceva: Graba strică treaba!

Pești/Ascendent în Pești

Până pe 19 aprilie, Soarele se află în casa a doua, unde va retrograda și Mercur. Este cazul să îți reconfigurezi strategia financiară. Și să începi să apreciezi serios banii făcuți din muncă proprie. Vor exista unele cheltuieli neașteptate, dar și tentații la tot pasul. Încearcă să nu te grăbești cu achizițiile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel