Ce aduce sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent, până pe 20 aprilie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)
(sursa foto: Darkmoon_Art / Pixabay)

Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc pasional. Ce ne aduce perioada 20 martie - 20 aprilie? Ne spune Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Sezonul Berbec: Este vorba de intrarea Soarelui în Berbec, care se produce pe 20 martie - ne aducem aminte că atunci este şi echinocţiul de primăvară - şi stă acolo până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

Pentru fiecare dintre noi, intrarea Soarelui în Berbec va activa un  domeniu din viaţă.

Imaginaţi-vă că aveţi o casă cu 12 camere şi fiecare cameră reprezintă un domeniu din viaţa voastră. Când Soarele intră într-un semn, se activează casa respectivă, de data aceasta casa Berbecului.

Ca să dau un exemplu: Berbecul este primul semn, Taurul este al doilea. Pentru Taur, Berbecul reprezintă casa a 12-a. Pentru Săgetător, avem aşa: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti şi Berbec. Deci avem a cincea casă care va fi activată de intrarea Soarelui în Berbec.

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Ce aduce sezonul Berbec pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 12-a. Pentru tine, începe o perioadă de oboseală, de retragere, de izolare. Începe o perioadă în care vei fi mai atent la problemele de sănătate ale celorlalţi sau începi să gestionezi timpul ult mai bine. Îţi dai seama că trebuie să petreci timp şi cu oamenii dragi şi începi să delegi, să le oferi şi celorlalţi. Îţi atrag atenţia că intrarea Soarelui în casa a  12-a vine şi cu o conjuncţie a Soarelui cu Uranus, ceea ce înseamnă că poţi auzi veşti mai de departe, mai neplăcute despre persoanele dragi, însă poţi să fii pus în faţa faptului că trebuie să renunţi la ceva, fie ceva practic, fie o relaţie, fie ceva care nu îţi mai foloseşte. Adică, unde nu mai creşti în următoarea lună, acolo trebuie să tai ceva. Este o lună în care trebuie să îţi reajustezi somnul şi odihna.

 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 11-a. Tot ce înseamnă social, evenimente, ieşiri cu prietenii. Dintr-o dată, vrei să te conectezi cu oameni, cu oameni noi, vrei să fii mai vizibil, vrei să comunici, vrei să dai mai departe informaţii. Să nu uităm că şi guvernatorul tău, Mercur, va fi acolo. Ţi-aş recomanda ca de pe 20 martie până pe 20 aprilie să îţi pui în valoare toate relaţiile, toate conexiunile şi să îţi faci altele noi. Poate să te gândeşti la viitor, dar să te gândeşti aici şi acum la viitor, nu la un viitor bazat pe ce s-a întâmplat în trecut. O să vezi că vin oamenii în jurul tău. Nu îi respinge, nu îi cerceta, nu îi privi cu o urmă de suspiciune. Învaţă să îi accepţi în viaţa ta şi pe urmă să fii atent la ce fac şi cum fac. Nu îi pedepsi din start. Lasă-i mai întâi, nu le da toate bilele. Dă-le aşa, uşor, uşor.

 

Rac / Ascendent în Rac

Soarele va trece în casa a 10-a. Vorbim despre statutul tău profesional, despre rolul pe care îl ai poate într-un proiect, discuţiile pe care le ai cu cu tot ce înseamnă autoritate (cu şefii, cu părinţii sau oameni importanţi din anumite instituţii cu care tu colaborezi). Dar intrarea Soarelui în casa a 10-a îţi aduce mai multă deschidere, mai multă lumină asupra a ceea ce vrei să realizezi şi te simţi dornic să pui umărul la un proiect important, să faci ceva şi să conteze, poate un obiectiv, un vârf pe care ţi-l pui şi pe care vrei să îl ajungi. Îţi doreşti să ajungi undeva, îţi doreşti să fii mai ambiţios şi Soarele în casa a 10-a te ajută. Cert este că s-ar putea să te facă şi pe tine mai autoritar, mai intransigent şi oarecum, nu prea vrei să îi laşi pe ceilalţi să îţi spună ce să faci, dar asta pentru că, la rândul tău, ai contact cu anumite persoane autoritare şi trebuie să le faci lor pe plac şi nu mai ai chef de toată lumea. Este o lună nemaipomenită pe plan profesional.

 

Leu / Ascendent în Leu

Soarele se duce în casa a 9-a. Aduce lumină în toată zona legată de studii, de călătorii, de chestiuni legislative, juridice, de tot ce înseamnă expansiunea minţii. Deci, ce ai putea să faci în perioada 20 martie şi 20 aprilie? Să fii mai atent la examenele pe care le ai de susţinut, să îţi dai seama de ce ai avut o restanţă şi ce poţi face mai bine astfel încât să iei examenele respective. Discuţiile cu profesorii sunt destul de importante pentru că şi Mercur va fi pe acolo. Încearcă să asculţi, să întrebi, să fii mai curios şi încearcă să nu consideri că ai doar tu dreptate. Vei fi implicat în mai multe situaţii în care oamenii din jurul tău se vor ciocni de anumite păreri. Nu încerca să faci tu dreptate. Tu ascultă-i şi pe unii, şi pe alţii. Începe o perioadă în care veţi dori să mergeţi la evenimente, la petreceri, să cunoşti oameni, să te scoţi în lume. Aduce şi puţin snobism intrarea Soarelui în casa a 9-a pentru că vrei să te conectezi cu nişte persoane elevate din mai multe puncte de vedere.

 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Soarele se duce în casa a 8-a. Începe o lună în care trebuie să fii atent la tot ce înseamnă sănătatea celor dragi, la tot ce presupune pierderi financiare, la tot ce presupune discuţii de moşteniri, discuţii legate de facturi, de impozite, de plăţi, de taxe, chestii întârziate, chestii neefectuate sau chestii noi. Cu Soarele în casa a 8-a, s-ar putea să auzi tot felul de ştiri neplăcute şi vei prinde o frică, fie de moarte, fie de conflict, fie de haos. Funcţionezi pe un ritm de supravieţuire, tragi de tine. Ţi-aş recomanda să nu exagerezi în perioada următoare cu Soarele în casa a 8-a pentru că undeva nu ai control. Nu eşti tu cel care ţine "aţele" vieţii tale, ci vei observa în jurul tău anumite evenimente şi te vei simţi pierdut. De aceea îţi recomand odihnă şi să ai grijă la ce mănânci, să ai grijă la tot ce înseamnă zonă gastroenterologică.

 

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 7-a. De pe 20 martie, până pe 20 aprilie, sectorul relaţional este cel mai important, fie că e vorba de partenerul cu care eşti sau fostul partener sau poate eşti în discuţii legate de copii. Fie că e vorba de parteneriate pe parte profesională, cunoşti mulţi oameni, faci legături, înveţi să negociezi altfel. Cu Soarele în casa a 7-a, vorbim şi de chestiuni legislative. Acte, documente, procese, avocaţi. E de muncă pentru unii dintre voi, dar cert e că Soarele în casa a 7-a aduce lumină în tot ce înseamnă relaţii. Poate veni o perioadă în care să testaţi anumiţi oameni, să vedeţi dacă vreţi să intraţi în relaţii cu ei, dacă vă plac, dacă nu vă plac. Nu uitaţi că Jupiter va intra tot acolo în data de 11 şi va aduce nevoia de o relaţie mai stabilă, mai serioasă şi voi sunteţi acum într-o "vânătoare" sau un "casting" pentru următorul partener. Parteneriatul devine important şi personal, şi profesional şi nevoia de a vă conecta la cineva în perioada următoare. 

 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Cu intrarea Soarelui în casa a 6-a, vreţi să fiţi mai eficienţi, vreţi să munciţi. Aveţi casa a 5-a plină, multă iubire, da să nu vă lăsaţi pierduţi. Trebuie să faceţi curăţenie în casă, trebuie să vă eficientizaţi programul, trebuie să optimizaţi cheltuielile, trebuie să aveţi grijă de animale, trebuie să duceţi persoanele dragi la doctor sau voi să aveţi grijă de sănătate, să faceţi analize sau să faceţi ceva din punct de vedere alimentar. E o dorinţă de a face lucrurile aşa cum trebuie şi vă vor aprecia superiorii dacă vă vor vedea că sunteţi implicaţi. Nu este o lună în care să fiţi pasionaţi la serviciu, ci mai degrabă acasă, dar aveţi nevoie să fiţi maturi, să vă cunoaşteţi limitele, să spuneţi unde aveţi nevoie de ajutor. Intrarea Soarelui în casa a 6-a presupune şi o oarecare lumină asupra relaţiilor pe care le aveţi cu colegii şi poate, când aveţi nevoie, ei să vă susţină. Deci, intrarea Soarelui în Berbec pentru voi vine în zona sănătăţii, a rutinei şi a serviciului.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele se duce în casa a 5-a. Intrarea Soarelui în Berbec pentru voi înseamnă activarea casei 5. Înseamnă că aveţi nevoie să petreceţi mai mult timp cu copiii, să vă gândiţi dacă vreţi un copil sau nu ori să vă simţiţi voi precum un copil şi să vă implicaţi în tot felul de activităţi, să ieşiţi la tot felul de evenimente, la teatru, la film, să vă bucuraţi de sport, poate faceţi mai multe călătorii, poate un curs de actorie sau un curs din care să iasă ceva din mâinile voastre, din acţiunile voastre. Aveţi nevoie de o recompensă, de validare, de respect în perioada ce urmează şi trebuie să căutaţi. Veţi găsi resurse, că sunteţi destul de descurcăreţi. Mai ales că intrarea Soarelui în Berbec vă prieşte de minune.

 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Intrarea Soarelui se întâmplă la voi în casa a 4-a. Ce înseamnă asta? Înseamnă că dintr-o dată sunteţi mai atenţi şi se face lumină în toată casa pentru că vă daţi seama că un covor ar trebui curăţat, vă daţi seama că perdelele parcă nu vă mai plac, conştientizaţi că un proiect de la locul de muncă presupune ore suplimentare şi voi parcă nu aţi mai vrea. Intrarea Soarelui în casa a 4-a vine să vă arate că unii membri din familie au nevoie de ajutorul vostru, iar voi sunteţi nevoiţi să căutaţi modalitatea prin care să le oferiţi timp, energie sau bani. Intrarea Soarelui în Berbec presupune şi o oarecare aşezare. Vă recentrează, vă recalibrează. Dacă până acum aţi fost într-un haos sau o instabilitate, intrarea Soarelui acolo zice "Stai puţin, hai să ne canalizăm energia". Trebuie să vă simţiţi liniştiţi în mediul familial, să vă găsiţi un confort ca să începeţi să construiţi. Poate să fie şi o lună minunată pentru a începe construcţia unei case sau a unei noi camere. Cine ştie ce vreţi voi să faceţi pe plan imobiliar.

 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Intrarea Soarelui în Berbec va activa casa a 3-a. Înseamnă că veţi vorbi mult la telefon, veţi da multe mailuri. Mintea voastră e activată. Vorbiţi, discutaţi, scrieţi, sunteţi curioşi, gesticulaţi, faceţi drumuri, vi se dă programul peste cap, dar găsiţi mereu o soluţie să împăcaţi şi capra, şi varza. Cu Soarele în casa a 3-a, vorbim şi despre faptul că vă trec prin faţă documente, hârtii, soluţii, propuneri, evenimente, conferinţe online. Sunteţi în toate părţile, dar vă prieşte pentru că vă scoate puţin dintr-o hibernare. Şi pentru că aţi avut şi foarte multe cheltuieli şi o să aveţi multe planete în casa a 2-a în Peşti, aveţi nevoie să nu staţi să vă plângeţi, ci să găsiţi alte modalităţi prin care să faceţi bani. E o lună bună, de pe 20 martie până pe 20 aprilie să luaţi legătura cu rudele apropiate.

 

Pești / Ascendent în Pești

Pentru voi, sezonul Berbecului se petrece în casa a 2-a. Cu atât de multe planete în semnul vostru şi cu Soarele casa a 2-a, vreţi să începeţi să cheltuiţi bani. Ţineţi mai mult la înfăţişare, ţineţi mai mult la talentele voastre. Şi ca să le scoateţi de undeva, trebuie poate să investiţi o sumă, să vă îmbrăcaţi altfel, să vă aranjaţi. Poate mergeţi la un interviu şi decideţi să o faceţi diferit faţă de celelalte interviuri. Aveţi chef să fiţi luaţi mai în serios şi aveţi curaj să cereţi mai mulţi bani. Vă invit ca, de pe 20 martie până pe 20 aprilie, dacă mergeţi la un interviu, să cereţi cu un leu în plus. Un leu. Pentru că Jupiter va intra acolo începând cu 11 mai şi dacă faceţi de pe acum eforturi în acest sens, Jupiter vă ajută şi vă aduce. Ar fi păcat să nu prindeţi curaj sau să găsiţi tot felul de tehnici de negociere. Intrarea Soarelui în casa a 2-a vă ajută să vă daţi seama de banii pe care îi aveţi, de banii pe care nu îi aveţi şi vreţi o altă strategie din punct de vedere financiar. Asta este acea perioadă din an când trebuie să fiţi ceva mai atent la bani, la cât cheltuiţi, cum cheltuiţi, de unde vin banii, unde se duc. Şi Soarele în Berbec poate să aducă puţină impulsivitate şi o să vreţi tot felul de nimicuri. Dar nu e o problemă pentru că vă daţi seama unde se duc şi pe urmă Soarele va ieşi de acolo şi veţi deveni mult mai cumpătaţi. Pentru voi, sezonul Berbecului e important pe plan financiar. Şi pentru că aveţi în casa I Jupiter, Venus, Neptun şi Marte pentru o bună perioadă de timp, aveţi atât de multe idei, soluţii, propuneri. Dar astea presupun consum, cheltuieli.

Vezi aici ce aduce sezonul Berbecului pentru fiecare zodie / ascendent din 20 martie, potrivit astrologului Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel