Ce aduce Sezonul Capricornului pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Sezonul Capricornului.

Iată că trecem de la energia plină de viață a Săgetătorului la aceea sobră și conservatoare a Capricornului. Între 21 decembrie 2022 și 20 ianuarie 2023, cu toții vom fi mai obiectivi, pragmatici și dornici să acceptăm realitatea așa cum este ea. Urmează o perioadă bună și pentru făcut planuri pe lungă durată. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

BERBEC

Sezonul Capricornului te îndeamnă să îţi depăşeşti limitele, mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că Mercur, Venus și Pluto sunt în același semn cu Soarele. Vei fi în centrul atenției, în special la serviciu, și fiecare mișcare a ta este urmărită îndeaproape.Nu este cazul să pui presiune pe tine! Fă tot posibilul și asigură-te că îţi acorzi timp pentru a-ţi sărbători succesele, indiferent cât de mici. Te poţi aştepta la câştiguri suplimentare, bonusuri, promovări.

TAUR

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început de 2023 să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea.

GEMENI

În primă fază, sezonul Capricornului poate părea neplăcut. Stai într-o frică permanentă. Nu vrei să pierzi deloc controlul. Încearcă să îți dai seama ce te ține pe loc. Și cum Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în același semn, va trebui să înveți să te împaci cu trecutul. Risc mare de cheltuieli!

RAC

Sezonul Capricornului = perioada perfectă să petreci timp cu partenerul. Să vă implicați împreună în tot felul de activități și proiecte. Mercur va și retrograda în aceeași zonă, deci veți fi destul de provocați. Dar atenție că asta vă va și lipi mai mult. 

LEU

Este timpul să-ți pui viața în ordine. Și la propriu și la figurat! Curățenia, treburile gospodărești, cumpărăturile, toate vor primi mai multă atenție din partea ta. Trebuie să înveți să prioritizezi, să nu muncești mai mult decât este cazul, dar nici să procrastinezi. Vei fi mai ipohondru ca niciodată!

FECIOARĂ

Începe sezonul iubirii și al creativității! Inima îți va fi deschisă. Dacă eşti singur, te poţi bucura de poveşti de dragoste, dar nu îţi pune toate speranţele în ele până nu trece retrogradarea lui Mercur! Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți considerabil. Dar atenție: este nevoie de efort în acest sens!

BALANŢĂ

Vei fi deosebit de stresat, mai ales în preajma sărbătorilor. Îți sunt dragi cei dragi, abia aștepți să petreci timp cu familia, dar vor fi și momente destul de provocatoare. Concentrează-te pe reconectarea cu rădăcinile tale și pe găsirea echilibrului. O perioadă bună pentru a sta mai mult pe acasă. 

Citește și HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

SCORPION

Urmează o perioadă aglomerată pentru tine, dar nu neapărat din cauza muncii – pur și simplu interacționezi cu mulți oameni, pe lângă apropiați și partenerul tău. Să nu uităm și de retrogradarea lui Mercur! Deci s-ar putea să ai parte de unele drumuri pline de evenimente neprevăzute.

SĂGETĂTOR

Zona financiară va fi vizată. Este posibil să câștigi bani în plus acum, dar este și mai probabil să și cheltuiești în exces. Îți va fi destul de greu să economisești. Mai ales pentru că vei avea un exces de zel în preajma sărbătorilor. Generozitatea este lăudabilă, dar nu într-un mod exagerat și pentru a demonstra ceva anume. 

CAPRICORN

În primul rând, La mulţi ani!!! Te vom sărbători în următoarea lună. Soarele vine cu energie, vitalitate, căldură. Proiectele și relațiile pe care le începi acum te vor ajuta să strălucești. Sau te vor face să te simți mai bine în propria piele. Pragmatic cum te ştim, îţi vei lua timpul necesar să le testezi şi să le construieşti încet. Mercur va retrograda și el în semnul tău, deci vei avea șansa să corectezi unele greșeli. 

VĂRSĂTOR

Sezonul Capricornului vorbește despre hibernare în cazul tău. Soarele va tranzita casa a 12-a, deci este momentul potrivit să îți cureți viaţa de proiecte vechi, locuri de muncă și relații care nu-ți mai servesc. Nu este o perioadă distractivă, dar este necesară. Fă asta acum, iar restul lui 2023 poate fi o adevărată experiență nouă şi cu o versiune mai bună a ta! Să nu uităm că Saturn va ieși din semnul tău în martie!

PEŞTI

Soarele se mută în casa a 11-a, cea a prietenilor, a planurilor de viitor și a dorințelir. Vei fi mult mai vizibil, fie online, fie offline. Și cum Mercur va fi retrograd, te vei întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Și să nu uităm o recomandare pentru voi: cereți și vi se va da!

Citește și Horoscop chinezesc 2023. Predicții pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel