Ce aduce Sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 21 mai, Soarele părăsește semnul Taurului și intră în cel al Gemenilor. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vreau să vă reamintesc faptul că Soarele va trece prin careuri cu Saturn și Neptun. Deci haosul și amânările vor fi la ordinea zilei. Cert este că trebuie să învățăm să privim orice situație din mai multe unghiuri. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 3-a. Veți începe să vă ocupați mai serios acte, de chestiuni administrative, posibile examene și drumuri. Casa a 3-a vorbește mai despre comunicare și educație. Deci, cu siguranță, că vă veți expune mult mai mult. Relația cu frații și surorile devine importantă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. Și cum Soarele va fi în careu cu Saturn, e posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit.  Veți fi obligați să deveniți mai chibzuiți. Negocierile pentru un salariu mai bun vor fi îngreunate. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, la mulți ani! veți fi sărbătoriții următoarei perioade. Soarele intră în semnul vostru. Veți primi o doză suplimentară de vitalitate, poftă de viață, o să vă planificați concediul, o să ieșiți, o să mergeți la tot felul de evenimente. O să vă priască. Fiți atenți la tot ce înseamnă sănătate, aveți grijă și la hrană și odihnă. Soarele va face careuri cu Saturn și cu Neptun, deci veți trece de la haos la disciplină deseori. 

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi e o perioadă de retragere, nu veți ieși foarte mult, vă veți oferi mai mult timp. Casa a 12-a în care intră Soarele este una care ține de izolare. Aveți grijă la somn, la tot ce înseamnă stil de viață. Evitați să stați în preajma persoanelor toxice. Nu insistați să îi salvați sau să vă sacrificați. Careul Soarelui cu Saturn vă va provoca să vă confruntați cu fantomele trecutului. 

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele se duce în casa a 11-a și veți avea acces la evenimente, oameni, o perspectivă nouă asupra vieții, veți dori să vedeți și alți oameni. Mai simplu spus, veți fi mai atrași de diversitate în comunitatea din care faceți parte. S-ar putea să existe schimbări, acum vă duceți aici, acum acolo. Aveți nevoie să fiți puși pe gânduri. Nu luați nimic personal din ce se întâmplă cu prietenii. În plus, reflectoarele se vor duce pe planurile pentru viitorul apropiat. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Soarele își începe tranzitul în casa carierei. Pentru voi este o perioadă importantă. Se produc anumite schimbări ierarhice. Faptele voastre de la locul de muncă vor fi mult mai vizibile. E posibil să fiți mult mai apreciați acum sau nu. Cum Soarele va face un careu cu Saturn, este posibil să căpătați și unele frustrări. Asta din cauza faptului că veți avea impresia că unii colegi vor fi mai apreciat și pe nedrept. Atenție, totul va deveni mai transparent în viața voastră, se vor vedea lucruri pe care poate că înainte doreați să le ascundeți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 9-a. Vă dați seama că vă priește, avem de-a face cu un tranzit tot într-un semn de aer. Urmează o perioadă bună pentru studii, examene și călătorii. Dorul de ducă va fi uimitor! S-ar putea să simțiți nevoia să credeți în ceva. S-ar putea să observaț diferit principiile și valorile. Să vedeți în cine credeți și mai ales, de ce credeți. O să vă gândiți cum să faceți să vă fie mai bine.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 21 iunie trebuie să vă gândiți care e relația voastră cu instituțiile financiare sau cu banii la comun. Poate trebuie să discutați despre moșteniri, pensii, de oamenii care depind de voi sau de care depindeți voi din punctul de vedere al resurselor. Începe și o perioadă în care aflați secrete. Nu le dați mai departe. V-aș invita să nu vă exagerați fricile care vor reieși în perioada următoare. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se duce în casa a 7-a, a relațiilor, deci puteți cunoaște oameni interesanți dacă sunteți singuri. Și veți avea numeroase oportunități. Dacă sunteți într-o relație care nu funcționează, puteți să o rupeți sau, de ce nu, să o îmbunătățiți. Careul dintre Soare și Saturn vă obligă să vedeți realitatea așa cum este și să nu vă mai mințiți. Aveți grijă la toate chestiunile legale, la tot ce înseamnă juridic. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se mută în casa a șasea, a modului de lucru. Acest tranzit nu prea o să va lase să vă faceți ordine în priorități. Adică veți învăța să vă adaptați de la situație de la situație și să gestionați cotidianul și fără un plan bine prestabilit. Modul în care veți gestiona stresul va depinde bineînțeles de mulți factori. Nu neglijați sănătatea!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru voi Soarele prin casa 5-a aduce bucurie, veselie, joc. Nu e nevoie să fii copil ca să te joci și să creezi. Relația cu copiii va fi importantă. Puteți să vă înscrieți la un curs pe care vi-l doreați de mult timp, să vă ocupați mai serios de pasiunile voastre. Cum Soarele va fi în careu cu Saturn, veți fi destul de preocupați din punct de vedere financiar. Sau veți renunța la niște plăceri din cauza costurilor ridicate. 

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele tranzitează casa a patra a familiei și va face și un careu cu Saturn din semnul vostru. Aveți grijă la chestiuni legate de gospodărie, reparații, schimbări. Relațiile cu membrii familiei pot fi provocatoare. Nu vă veți plictisi deloc! Astăzi aflați o veste, mâine alta și tot așa. Important este să nu opuneți rezistență totală atunci când apropiații vă fac propuneri.

Tranzitul lui Saturn în Pești până în 2026. Află previziunile complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel