Ce aduce Sezonul Săgetătorului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 decembrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Craig Adderley/Pexels.com
EXCLUSIV
Sursă foto: Craig Adderley/Pexels.com

Previziuni zodii. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru sezonul Săgetătorului, care are loc până pe pe 22 decembrie.

Soarele se mută în Săgetător de pe 22 noiembrie, dând startul uneia dintre cele mai pline și energice perioade ale anului! Acest sezon se încheie pe 22 decembrie. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. 

Atunci când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. Să nu uităm că și Marte, planeta acțiunii și a motivației, va tranzita același semn după 24 noiembrie. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viața, energia, vitalitatea, egoul.

BERBEC

Soarele își începe tranzitul în casa a noua, aşa că până pe 22 decembrie te vei umple de îndrăzneală, încredere şi poftă de viaţă! Să nu uităm că și Marte, guvernatorul tău, intră în aceeași casă pe 24 noiembrie. Dacă nu călătoreşti într-un alt oraș sau țară diferită, atunci încearcă acea cafenea drăguță nouă care s-a deschis în centrul orașului. Vin oameni noi și poţi avea experiențe noi și, deși nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, ei promit să te învețe ceva nou despre lume și, mai important, despre tine.

TAUR

Soarele se mută în casa a opta până pe 22 decembrie. Intimitatea devine importantă, dar și stabilitatea din punct de vedere financiar! Dacă ești singur, ai grijă cu cine te conectezi, pentru că e o perioadă în care poţi prinde sentimente puternice foarte uşor. În plus, te poți contamina cu tot felul de emoții intense și complicate ale celorlalți. Încearcă să menții un echilibru în bugetul la comun. 

GEMENI

Soarele își începe tranzitul în casa a șaptea, cea a relațiilor, unde se va afla și Marte cât de curând. Este un moment destul de bun pentru a duce o relaţie la următorul nivel. Dar nu te grăbi! Înțelegi modul în care cealaltă persoană din relațiile tale unu-la-unu influențează persoana care ești și invers. De asemenea, ești obligat să înveți cum să găsești echilibrul în relațiile tale.

RAC

Soarele va tranzita casa a șasea. Munca, lucrurile de rezolvat și viața în general te fac să te grăbești și poate fi destul de copleșitor. Marte va intra în același sector pe 24 noiembrie și te va împiedica să găsești o metodă eficientă de gestionare a stresului. O să crezi că le poți face pe toate și îți va fi tare greu să renunți la unele proiecte. Cheia succesului este să descoperi ce te împiedică, să găsești noi modalități de a-ți remedia rutina și să urmărești în mod activ o viață mai sănătoasă și mai productivă.

LEU

Soarele intră în casa a cincea, a iubirii, și îl așteaptă pe Marte care i se va alătura după 24 noiembrie. Dragostea plutește în aer! Acest sezon se anunță a fi unul palpitant din punct de vedere amoros! Intri într-un joc de cucerire. Relația cu copiii se poate îmbunătăți, mai ales dacă le acorzi mai mult timp. Evită furia în preajma lor. De asemenea, nu ezita să participi la mai multe evenimente. 

FECIOARĂ

Până pe 22 decembrie, vei simți nevoia să stai mai mult pe acasă, chiar dacă nu vei fi de acord cu unele situații. Tranzitul Soarelui în casa a patra te îndeamnă să te reconectezi cu rădăcinile tale, să petreci timp cu familia și să te concentrezi asupra modului în care experiențele tale din trecut au modelat persoana care ești astăzi. Aceasta este, de asemenea, o perioadă de odihnă și de reîncărcare a bateriilor. Marte va pune gaz pe foc, dar dacă vei sta departe de conflicte, acest sezon te va ajuta să îți găsești acasă-ul interior. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

BALANŢĂ

Soarele va tranzita casa a treia până pe 22 decembrie. O mulțime de conexiuni noi vin în calea ta, iar cea mai bună parte este că nu trebuie să faci prea multe pentru a le întâlni! De asemenea, ţi se prezintă o varietate de opinii, experiențe și locuri diferite, așa că profită de atmosfera super socială din această lună. Mintea ta va fi destul de cuprinzătoare! Relațiile cu frații și surorile vor fi mai dinamice. Atenție la achiziția de vehicole sau la viteză!

SCORPION

Iată că s-a terminat sezonul tău. Trebuie te focusezi asupra proiectelor/planurilor apărute recent și să le concretizezi sau să le monetizezi. Acum este momentul să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult și să faci tot ce se poate. Vei fi destul de bine susținut în negocieri, așa că fă-ți un plan de bătaie înaintea discuțiilor cu șefii. Marte va intra și el în casa a doua a banilor, ceea ce înseamnă că, până pe 22 decembrie, poți primi mai mulți bani, dar și că vei cheltui în mod exagerat. 

SĂGETĂTOR

La mulţi ani! Până pe 22 decembrie te vom sărbători! Soarele va primi forță de la Marte după 24 noiembrie. Beneficiezi de carismă, energie, de vitalitate. De curaj, putere. Dar vei primi și o doză de furie sau agresivitate. Trebuie să îți dai seama ce e superficial și este autentic în viața ta. Lumea este locul tău de joacă acum, așa că nu pierde niciun moment! 

Poți citi și Lucruri importante pe care le învățăm de la Săgetători

CAPRICORN

Până pe 22 decembrie, când va începe sezonul tău, tot ce trebuie să faci tu este să hibernezi. La propriu sau la figurat! Tranzitul Soarelui prin casa a douăsprezecea îți aduce nevoia să oferi mai mult timp pentru odihnă, meditaţie și să te concentrezi pe realizările tale din trecut. Permite-ți să îţi sărbătoreşti câștigurile, chiar și pe cele mici. Nu alege partea goală a paharului! Lipsa energiei se va observa în toate domeniile vieții. Nu este cazul să neglijezi somnul și sănătatea!

VĂRSĂTOR

Sezonul Săgetătorului te va împinge să faci noi conexiuni, să adaugi o mulțime de nume la lista ta de contacte și să te preocupi mai mult de chestiule sociale. Este adevărat că s-ar putea să faci o selecție printre prieteni, mai ales din cauza faptului că Soarele va merge cot la cot cu Marte. Ai nevoie de noi planuri pentru viitorul apropiat, dar nu grăbi și concretizarea lor. 

PEŞTI

Soarele va tranzita casa a zecea, cea a carierei și a statului. Tot ce faci, bun sau rău, devine vizibil! Problema este că nu prea vei mai putea disimula. Dar sunt și vești bune! Poți demonstra cât de amibițios ești, cât de responsabil ești în momentele de criză și cât de atent ești la nevoile colegilor. Până pe 22 decembrie poți chiar discuta cu șeful tău despre o promovare. Și cum Marte va fi în aceeași casă, după 24 noiembrie, îți poți permite să fii mai ferm atunci când comunici cu autoritățile. 

Îți recomandăm Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel