Ce aduce sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Ce aduce sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie (sursa foto:Darkmoon_Art / Pixabay)
Ce aduce sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie (sursa foto:Darkmoon_Art / Pixabay)

Sezonul Scorpionului este intens, dar în sensul bun! Pe 23 octombrie, Soarele zboară din minunata Balanță și se aruncă în adâncurile Scorpionului, marcând prima zi a sezonului Scorpion 2021! Sezonul Balanței a fost grozav pentru a face noi conexiuni și a îmbunătăți relațiile, dar te-a făcut și puțin superficial. Scorpionul înseamnă intensitate, pasiune și intimitate, așa că îți iei cele mai profunde conexiuni și le faci și mai puternice - nu este nimic superficial în această perioadă. Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vibrează toate sub influența emoțională a sezonului Scorpion, în timp ce semnele fixe Taur, Leu și Vărsător au o lună încărcată în față.

Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Este un semn de apă guvernat de Marte fierbinte și este, de asemenea, un semn fix, care nu se potrivește cu natura curgătoare și fluidă a apei. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Te simți mai emoțional, explorezi cel mai sinele tău interior și devii o persoană mai privată.

Sezonul Scorpion este, de asemenea, un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Gândeşte-te la toți prietenii/iubiţii/partenerii noi pe care i-ai întâlnit în timpul sezonului Balanță și apoi identifică-i pe cei cu care faci 'clic' cel mai mult. Concentrează-te pe acele relații. Ar putea fi greu să te deschizi față de oricine – acum te simți mult mai sensibil, emoțional și secretos – dar dacă găsești pe cineva special în care poți avea cu adevărat încredere, te poți apropia foarte mult. Ai încredere și în instinctul tău. Scorpionul este unul dintre cele mai intuitive semne, așa că toți primim o creștere a intuiției chiar acum. Cine te face să te simți cel mai bine este persoana pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult acum.

Cu toată această energie emoțională și pasională, este ușor să devii conștient de tine însuți. S-ar putea chiar să te simți paranoic în ceea ce privește deschiderea către alte persoane, deoarece îţi este teamă că s-ar putea să nu le placă cine eşti în adâncul sufletului. Nu acesta este scopul sezonului Scorpion! Descoperi noi părți din tine, atât bune, cât și rele, și depinde de tine să mergi în profunzime, să-ți celebrezi calitățile bune și să încerci să găsești soluții la trăsăturile care nu-ți plac la tine. Odată ce poți face asta, atunci poți să îmbrățișezi conexiunile profunde și intime pe care le cauți și poți simți un sentiment de adevărată implicare cu cineva special.

Sezonul Scorpion este un moment al transformării și este treaba ta să faci schimbări pozitive și constructive. Noroc!

Citeşte horoscopul Zodiei/Ascendentului pentru sezonul Scorpion:

BERBEC

Dacă sezonul Balanță a fost unul bun de 'culcuş călduţ' alături de cineva, atunci sezonul Scorpion este cel de 'cuibuşor de hibernare', adică opusul iubirilor zbuciumate 'de vară', când căutăm distracţie. În sezonul toamnă-iarnă, multe persoane caută pe cineva cu care doar să stea alături, la cald. Iar tu, Berbec, eşti la fel de independent ca întotdeauna, dar înveți că toată lumea se bazează pe ceilalți, inclusiv tu. Care sunt cele mai importante relații ale tale? Și nu vorbesc doar despre relațiile tale romantice – gândeşte-te și la legăturile tale platonice și chiar de afaceri sau financiare. Recunoaște modul în care depinzi de cealaltă persoană, modul în care acestea depind de tine și gândeşte-te la modul în care poţi lucra împreună pentru a forma cea mai solidă și sigură conexiune posibilă. PS: viața în dormitor este incendiară acum!

TAUR

Toate relațiile tale – cel mai bun prieten, partenerul tău, partenerii tăi de afaceri și oamenii cu care te cerţi – sunt cel mai mare obiectiv al tău în acest sezon Scorpion. Repararea și reînnoirea relațiilor tale este tema lunii următoare, așa că petrece cât mai mult timp cu prietenii, colegii și partenerul tău! Aminteşte-ţi: munca în echipă face ca visul să se împlinească mai repede! De asemenea, ar trebui să trimiți acel text „Îmi pare rău” inamicului tău – acesta este cel mai bun moment al anului pentru a încheia orice dramă.

GEMENI

Acum lucrezi serios, Şi dacă nu ești atent, ar putea începe să te afecteze cu adevărat. Luna aceasta se referă la restructurarea rutinei. Urăști rutinele, dar înveți că un program stabilit face ca stilul tău de viață să fie mai rapid, mai ușor și mai distractiv. Poţi să faci o listă de lucruri de făcut și apoi finalizează efectiv tot ce este de pe ea. Curăţă după tine. Începe să fii mai activ. Mănâncă niște legume. Toate acestea ar putea părea la început niște treburi, dar obiceiurile sănătoase pe care le creezi acum îţi vor îmbunătăți viața în viitor.

RAC

Dragostea plutește în aer! Racul și Scorpionul sunt două semne compatibile, așa că vibrezi cu adevărat acum. Stilul intim, profund și emoțional de a iubi al Scorpionului se potrivește perfect cu trăsăturile Racului și îți este mult mai ușor să exprimi și să primești afecțiune. Romantismul se îndreaptă mai ușor către tine și este un moment minunat să începi să te întâlnești cu mai multe persoane. Întâlnirile tale s-ar putea să nu fie toate de succes, dar cine știe, ai putea să întâlnești următorul tău partener în curând!

LEU

Luna aceasta se referă la odihnă, relaxare, reîncărcarea bateriilor și apăsarea butonului „reset”. Bucură-te de viața acasă, petrece timp cu familia și reconectează-te cu rădăcinile tale. Aceasta este o lună introvertită, introspectivă. Te gândești la o mulțime de amintiri din trecut, atât bune, cât și rele, gestionezi bagajele tale emoţionale; și lucrezi pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

FECIOARĂ

Dacă există mesaje importante pe care trebuie să le trimiți sau conversații importante pe care trebuie să le ai, cum ar fi să începi o discuţie serioasă cu partenerul - acum este momentul! Energia sezonului Scorpion activează zona de comunicare a semnului tău, astfel încât poți să alegi fără cusur cuvintele potrivite pentru a-ți exprima punctul de vedere. De asemenea, devii un ascultător mult mai atent și faci cu ușurință noi conexiuni pe tot parcursul lunii. Este o lună încărcată, cu siguranță, dar este și o lună socială și distractivă dacă poți profita la maximum de ea!

BALANŢĂ

Ai nevoie de el? Sau chiar o vrei? Luna viitoare este totul despre a alege cine și ce este cu adevărat important pentru tine și să știi ce ai putea face fără acestea. Acest lucru este valabil și pentru finanțele tale - este un moment minunat pentru a-ți reface bugetul, descoperind cum să cheltuiești mai puțin și să economisești mai mult! PS: Continuă să lucrezi bine la locul de muncă. Dacă faci tot posibilul, aceasta ar putea fi o lună bună pentru o creștere a veniturilor sau un bonus.

SCORPION

Sezonul tău reprezintă începutul unui nou ciclu. Concentrează-te pe tine, pe dorințele tale, nevoile tale și obiectivele tale - sezonul Scorpion este totul despre tine! Fie că este vorba despre un job, o relație, un hobby sau un alt proiect, acesta este cel mai bun moment al anului pentru a-ți face un plan și a începe să lucrezi pentru acest obiectiv. Lucrurile pe care le inițiezi acum vor avea probabil un efect pe termen lung, așa că treci la treabă! O mulțime de uși se deschid pentru tine!

SĂGETĂTOR

Natura profundă, intimă și emoțională a sezonului Scorpion nu este potrivită pentru personalitatea ta înflăcărată, liberă ca o pasăre și zburătoare. Dar asta nu înseamnă că luna aceasta va fi una proastă, neapărat. Nu ești un mare fan al angajamentului, dar de fapt te ții agăţat de mai multe atașamente din trecut - foști prieteni, foști iubiți, poate chiar o slujbă veche - și te împiedică să fii cea mai bună versiune a ta! Meditează, visează în această lună. Scoate o tonă de bagaje și, înainte să îţi dai seama, vei reveni la sinele tău vesel şi zburdalnic!

CAPRICORN

Ești foarte pretențios când vine vorba de persoanele care fac parte din echipa ta, dar sezonul Scorpion îți oferă de fapt o mulțime de șanse de a forma noi relații de tot felul! Conectează-te, petrece timp cu prietenii și concentrează-te pe întâlniri cu cât mai mulți oameni poţi. Acesta este un moment în care devii mai carismatic, sociabil și unic, așa că profită la maximum!

VĂRSĂTOR

Ești în lumina reflectoarelor luna aceasta. Toate privirile sunt îndreptate spre tine, mai ales la locul de muncă, deci este important să faci tot ce poți! Aceasta este cea mai bună lună a anului pentru a obține o promovare, iar toate realizările pe care le faci acum te ajută să îţi îmbunătăţeşti mobilitatea ascendentă. Dă-ţi puţin silinţa la serviciu și nu vei regreta. Munceşte acum ca să te bucuri mai târziu!

PEŞTI

Acest sezon Scorpion te ajută să te conectezi mai profund ca niciodată cu ceilalți. Fie că e vorba de un vechi prieten, de partener sau de cineva nou, poți să simți un sentiment intim și să descoperi tot felul de lucruri pe care nu le-ai știut niciodată despre unele persoane. Rămâi deschis la minte. Oferă o şansă şi persoanelor care nu sunt genul obișnuit. Încearcă să înveți ceva nou. Acesta este un moment pentru a-ţi lărgi orizonturile, pentru a câștiga mai multă conștientizare de sine și pentru a deveni o persoană mai bună.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel