Ce aduce sezonul TAURULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 21 mai

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: pixabay.com

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Taurului pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui in Taur vine cu o doză de pragmatism și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru fiecare zodie și ascendent mai jos:

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Previziuni și recomandări generale pentru fiecare zodie / ascendent până pe 21 mai:

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele se va întâlni cu Uranus și cu Mercur, vorbim mult despre partea financiară. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri, însă ce câștigați, pierdeți din nou și se ridică, astfel, întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele luminează chiar asupra ta, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci, având toate reflectoarele pe tine. Este în regulă să fii mai vanitos și puțin mai egoist în sezonul tău, așa că poți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea ta.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, zice să vă retrageți, să vă rugați, să gestionați energia cât se poate de bine, căci este posibil să aveți doar o liniuță la baterie. E bine să renunțați la control. Meditați asupra trecutului și păstrați-vă resursele pentru a putea să fiți pregătiți pentru luna viitoare când Soarele va intra în semnul vostru când o să fiți mai luminoși. 

Rac / Ascendent în Rac

Soarele pătrunde în casa a 11-a. Faceți un bilanț. Cei care aveți proiecte începeți să deveniți foarte preocupați de ce iese din ele, de rezultate. Vreți să ieșiți la teatru, la film, este și o perioadă efervescentă, adolescentină, indiferent de vârsta pe care o aveți. Permiteți-vă să ieșiți cât mai mult în lume în următoarea perioadă.

Leu / Ascendent în Leu

Soarele intră în casa a 10-a, aceasta este camera luminată, vreți mai multă atenție la serviciu. Ce pot să fac să obțin mai multă atenție în camera statutului profesional? Vreți să primiți respect, validare, sunteți permanent preocupați de a fi sus, de a fi lăudați. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Vă loviți de chestiuni administrative, Soarele intră în casa a 9-a și vă dați seama că s-ar putea să nu fi avut dreptate la un moment-dat, aveți în continuare prejudecăți, dar apare și o mare nevoie de a studia, de a învăța, de a vedea și alte perspective. Parcă ați vrea să știți mai multe, să citiți, să vă lărgiți orizontul cunoașterii.

Balanță / Ascendent în Balanță

Pentru voi e ca și cum vă întâlniți cu fiscul. Taxe, impozite, bani pe care trebuie să îi dai, cum achiți datoriile, creditele, băncile. Care sunt resursele, ce bani vă rămân. Apar discuții despre cheltuieli legate de partaj, despre cum împărțim banii într-un cuplu.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Soarele intră în casa a 7-a, relația devine importantă pentru voi. Ce facem împreună? Aflați anumite lucruri, deveniți conștienți că unele dintre acțiunile voastre au fost dăunătoare relației. Vă e frică pentru că s-ar putea să aflați că ceilalți vor mai multă independență, vor să se detașeze de voi și s-ar putea să vreți să apelați la tot felul de tertipuri, la manipulare.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele intră în casa a 6-a, vă puneți întrebări de tipul: „cu cine muncesc, cine sunt colegii mei, cu ce îmi consum eu energia? Ce muncesc, ce stil de viață am? cum muncesc? Este vorba despre funcționare, eficiență, optimizare și multe treburi gospodărești.  

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Sezonul Taurului vă face să fiți mai atenți la relații, la iubire, la parteneri. Pe de o parte, cei singuri vor avea o poftă nebună de flirt, de cuceriri, pe de altă parte cei într-o relație se pot întreba așa: ce pot să fac pentru a-mi repara relația?

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Soarele trece în casa a 4-a, vreți nu vreți, trebuie să petreceți timp cu familia. Trebue să vă implicați și trebuie să acceptați. S-ar putea să vă doriți să cumpărați chestii prin casă, o lustră, un dulap, o pernă mai confortabilă, despre asta e vorba, de fapt, să fiți atenți și la confortul propriu.

Pești / Ascendent în Pești

Se schimbă relațiile cu frații și surorile. E o perioadă bună pentru învățare. Dar aveți nevoie și de mișcare, trebuie să vă plimbați mai mult, poate să profitați de o ieșire în aer liber, de mai mult sport. 

Urmărește mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel