Ce aduce sezonul Taurului pentru nativii semnelor de AER

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești legate de sezonul Taurului de pe 20 aprilie până pe 21 mai. Cum vor fi influențate zodiile de AER și pe ce anume vor pune accentul în următoarea perioadă? Citiți mai jos.

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Taurului pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui in Taur vine cu o doză de pragmatism și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru nativii din semnele de AER:

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, bine ar fi să faceți o pauză, să respirați, să vă conservați puțin energia. Aveți ocazia să vă retrageți, să vă rugați, să gestionați puterea de care dispuneți cât se poate de bine, căci este posibil să aveți doar o liniuță la baterie. E bine să renunțați la control, să acceptați ce s-a întâmplat. Meditați asupra trecutului și păstrați-vă resursele pentru a putea să fiți pregătiți pentru luna viitoare când Soarele va intra în semnul vostru când o să fiți mai luminoși. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Soarele luminează zona financiară, mai precis zona banilor pe care trebuie să îi dați. Pentru voi e ca și cum vă întâlniți cu fiscul. Taxele, impozitele, datoriile, creditele, băncile, toate vă îndeamnă să puneți ordine în zona resurselor și să vedeți ce bani vă rămân. Apar discuții despre cheltuieli legate de partaj, despre cum împărțiți banii într-un cuplu, cine plătește, ce plătește.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Soarele trece în casa a 4-a, sunteți obligat să fiți mai aproape de ai voștri, vreți nu vreți, trebuie să petreceți timp cu familia. Trebue să vă implicați și trebuie să acceptați tot ce s-a întâmplat până acum în familie. S-ar putea să vă doriți să cumpărați obiecte noi în casă, o lustră, un dulap, o pernă mai confortabilă, despre asta e vorba, de fapt, să fiți atenți și la confortul propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel