Ce aduce sezonul Vărsătorului pentru fiecare zodie / ascendent

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Ce aduce sezonul Vărsătorului pentru fiecare zodie / ascendent (sursa foto: Alexas_Fotos / Pixabay)
Ce aduce sezonul Vărsătorului pentru fiecare zodie / ascendent (sursa foto: Alexas_Fotos / Pixabay)

La revedere, Capricorn! Sezonul Vărsătorului vine cu energia nouă de care avem cu toţii nevoie după sărbătorile de iarnă. Semnele de aer Gemeni, Balanță și Vărsător înfloresc cel mai mult în această perioadă, iar zodiile fixe Taur, Leu și Scorpion vor fi destul de ocupate. Iată ce aduce sezonul Vărsătorului pentru fiecare zodie / ascendent:

Semnul Vărsător este guvernat de planetele Saturn (care guvernează status quo-ul) și Uranus (care guvernează perturbările și surprizele). Un mix interesant, care îi face pe nativii Vărsător să fie foarte conștienți de reguli, în special de normele societății, dar în acelaşi timp, dornic să schimbe aceste reguli şi norme pentru că ştim deja că Vărsătorul este revoluționarul zodiacului! Și indiferent de zodia sau ascendentul tău, te vei simți inspirat să ieși în evidență și să faci o schimbare.

Citeşte şi: Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie). Personalitate, compatibilitate şi elemente norocoase

Nu numai că te simți mai confortabil să te exprimi, dar observi și că prietenii tăi sunt mai deschişi să accepte noile tale perspective. Tot în această perioadă, este mult mai ușor să faci noi conexiuni cu oameni care nu sunt genul tău obișnuit, pentru că te simți deschis la minte și dornic de varietate.

Fii atent să nu exagerezi. Vărsătorul are acea tendinţă puternică de a încălca regulile, ceea ce este grozav atunci când te distrezi cu prietenii tăi, dar nu atât de grozav la muncă sau în alte locuri. Atâta timp cât poți fi plin de tact, acesta este unul dintre cele mai sociale și mai relaxante perioade ale anului.

Ce aduce sezonul Vărsătorului pentru fiecare zodie / ascendent

BERBEC

Acorzi o atenție deosebită cercului tău social, dar ai timp şi pentru noi conexiuni acum. Ar putea fi o perioadă amestecată din acest punct de vedere, cu oameni care vin şi pleacă. Este un sezon numai bun, în care înveți să te încadrezi într-un cerc social care ți se potrivește!

TAUR

Toate privirile sunt asupra ta, mai ales la serviciu! Acesta este un moment minunat pentru a intra în vorbă cu colegii de serviciu și în special cu șeful tău. Ești mai plăcut și te simți și mai motivat. Joacă-ți cărțile corect și o creștere de salariu sau un bonus s-ar putea îndrepta către tine în curând.

GEMENI

Cauţi mereu varietate. Încerci să aduci în viaţa ta tot felul de oameni, locuri și proiecte diferite şi chiar s-ar putea să ai mare noroc la acest capitol, întrucât este o perioadă menită să-ţi lărgeşti orizonturile. Nu lua lucrurile foarte în serios şi învaţă să te distrezi.

RAC

Când Racul emoţional se întâlneşte cu energia gânditorului Vărsător, lucrurile devin puţin greoaie. Nativii Rac sunt încurajaţi să iasă puţin din "carapacea" emoţională şi să se conecteze cu oamenii mai mult la nivel intelectual, în special cu partenerul. Nu te speria! Ştim că te vei descurca.

LEU

Este un sezon bun pentru Leii care caută confort în relaţiile lor. Soarele se află în zona de relații a hărţii tale, așa că dacă ești singur și gata să te implici într-o relaţie nouă pentru o perioadă, ai noroc! Atenţie: nu este momentul pentru a defini o relaţie sau să o duci la un nivel mai serios (nu uita că avem Mercur şi Venus retrograd în peisaj). Dacă eşti deja într-un cuplu, felicitări! Bucură-te de această perioadă romantică!

FECIOARĂ

Nu e nicio surpriză pentru tine că lucrurile la muncă se vor aglomera din nou, întrucât tu eşti mereu pus pe treabă. Dar acest sezon este mai degrabă unul în care te ocupi de afaceri sau de sarcinile tale, dar nu îndeplineşti neapărat obiective mari. Dar nu este nicio problemă! Oricum, perioada aceasta este mai mult menită să te ajute să îţi organizezi mai bine programul (asta îţi place) şi să încerci să socializezi mai mult cu colegii de muncă, să îţi stabileşti priorităţile profesionale.

BALANŢĂ

Un sezon pe placul tău, Balanţă! Dragostea plutește în aer pentru tine, întrucât Soarele se află în zona de romantism, sex și distracție a hărţii tale. Deci, dacă vrei câteva întâlniri rapide cu oameni noi, ai mare noroc! Reflectoarele vor fi pe tine! În general, îţi va prii acest sezon din punct de vedere amoros. Distracţie plăcută!

SCORPION

Vine o perioadă de pauză pentru tine. Dintr-o dată, vei simţi nevoia să laşi deoparte viaţa agitată şi haotică şi să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie sau să petreci mai mult timp pe acasă, să te relaxezi sau să redecorezi. Va fi un sezon liniştit pentru tine şi nu te deranjează deloc acest aspect.

SĂGETĂTOR

Vei fi asaltat de telefoane, mesaje şi invitaţii în oraş şi nu vezi nimic în neregulă cu asta! Viaţa ta socială va fi pe val şi vei vorbi cu mai mulţi oameni decât ai fi plănuit, de la prieteni, familie, vecini, colegi. Iar cu atâta socializare, sunt şanse să se schimbe şi statutul tău relaţional dacă eşti singur. Trebuie doar să vrei să ieşi în lume şi ştim că nu este o problemă la tine!

CAPRICORN

Banii! Lecţia acestui sezon pentru tine va fi cum să îţi faci bugetul, întrucât Soarele este în zona financiară a graficului tău şi pune lumină asupra tuturor cheltuielilor excesive pe care le-ai făcut recent. Şi deşi sunt şanse să primeşti un bonus sau să câştigi nişte bani în plus, îndemnul pentru această perioadă este să înveţi să economiseşti puţin.

VĂRSĂTOR

La mulţi ani nativilor Vărsător! Sezonul tău îţi dă "mână liberă" şi îţi deschide o lume plină de posibilităţi. Vrei o întâlnire cu cineva? Nu trebuie decât să întrebi! Vrei un nou loc de muncă sau un nou proiect? Acum este momentul perfect să îţi arăţi abilităţile! Doar o precizare: Orice începi acum (plan relaţional sau profesional), va fi de lungă durată! Aşa că, alege cu atenţie.

PEŞTI

Sezonul Vărsător este perioada liniştită de dinaintea petrecerii tale, când începe sezonul Peşti. Este perioada în care poţi fii tu, liniştit, introvertit şi în are te poţi relaxa pentru a-ţi reîncărca bateriile. Mai mult, este ocazia perfectă de a elimina oameni nu doar de pe lista petrecerii tale de ziua ta, dar şi din viaţa ta cu totul. Ne referim aici la oamenii toxici, dar şi la lucruri, locuri de muncă sau chiar obiceiuri care nu îţi mai servesc. Doar vrei să străluceşti în sezonul tău, nu?

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel